Erken evlenenlerden duyduğum bir söz vardır. Keşke okusaydım da evlenmeseydim. Şimdi aynı sözü bende kullanıyorum keşke okusaydım da evlenmeseydim. Ne güzel bir hayatım vardı annem babam yanımdaydı. Kapıldım bir hevese seviyorum dedim geldim ***** gibi evlendim. Babam sordu kaç kere emin misin diye ben okumani istiyorum ben seni doktor yapacaktım dedi. Ama ben babamı dinleyip doktor olacağıma kendi kalbimi ***** aklımı dinleyip evlendim kendi hayatıma kendim sıçtım. Ben onun için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıkça kendi görmezden geliyor. 9 buçuk aylık kızım var 6 buçuk aylık hamileyim iki gündür evin üstüne getirdim temizlik yapacam diye kızım arkamdan ağlıyor bi yandan onu taşıyorum bi yandan esimin arkasını topluyorum. Bi yandan bu soğukta battaniye yorgan yıkıyorum ayaklarimla basa basa. Hasta oldum. Ama kendi bunu umursamıyor hala emir yağdırıyor. Millet karısını hamile diye el üstünde taşıyor. Ben resmen eziliyorum burda. Benim şimdi mışıl mışıl uyumam gerekirken oturmuş göz yaşı döküyorum burda. Simdi diceksiniz bu saatte ne oldu da bunları yazıyor bu kız. Kızım dış çıkarma dönemine girdi yine 2 tane çıkardı alttan yukardakilari çıkartacak ishal oldu. Az önce mamasını vermek için uyandım ki bi bakıyorum kızım kafasına kadar taşırmış kakasını. Bende üzerimi değiştirmek için kalktım. Eşimi de uyandırdım kalk yardim et diye uykusu bozuldu ya beyfedinin çene yapmaya başladı akşamdan beri altını degistirmezsen böyle olur falan diye söylenmeye başladı kızımın altını değiştirip uyuttum. Gece 4 de uyandım bir şeyi yoktu kızın taşma falan. O an yaptı ve taştı. Bisey bildiği yok hala konuşuyor altını degistirmiyorsun diye. Kızımın bezini çöpe atmak için kapıyı açtım odanın kapısı da açık kaldı ordan bağırıyor kapıyı kapatsana lan sobayı boş yere mi yakıyorum diye. Insanliktan nasibini almamış öküz sabretsen kapatacam zaten. Ama ***** olan benim onu uyandırıp gel yardim et demem de kabahat. Çocuğu ben tek başıma yaptım zaten tek başıma da bakarım. Kizin tüm ihtiyaçlarını karşılayıp ben babayim demekle baba olunmuyor. 10 aydır uyku hasretiyim yemek yemek için oturduğum sofradan hep aç kalktım. Kızımı tutacam diye. Ağlamalarına ben katlanıyorum ben yedirip iciriyorum giydiriyorum. Ben oyun oynatıyorum. 7 24 ben trt çocuk izliyorum onunla ben kukuli şarkılarını dinliyorum. Hamileyim yoruluyorum dinlenmeye hakkım var ama onu bile yapamıyorum. Neden kızıma ıyi annelik edebilmek için. Ama ufacık bir şey olsa hemen anneligimize laf geliyor. Çok biliyorsan ordan konuşacağına gel sen yap biraz. Oturdugun yerden baba olunmuyor.
Kusura bakmayın kızlar inanın içimde o kadar çok birikti bu yazdıklarım daha hiç bişey. Uzun oldu okuyan okumayan herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.