0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
Kızlar bulunduğumuz yerde az zamanımız kaldı doğuda 5. Bölgedeyiz eşim kendi memleketimi istesem çıkar diyor Ankaralı ama ben Ankara istemiyorum kaynanam ile uzakta bile ciddi sorunlar yaşadım yakında ne olur kim bilir  böyle olup memleketine çıkan varmı

11 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından
Senin memleketine niye istemiyorsunuz ki
(866 puan) tarafından
Benim memleketim de yakın Ankara'ya ama erkek ya işte illa kendi memleketi olacak
-Reklam-
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Şimdi sordum eşime zor dedi artık kendi memleketine çok vermiolarmış
(866 puan) tarafından
Ya  eşimi nasıl ikna edecem bilmiyorum
(2,987 puan) tarafından
4702 Mardin neresi bizde Mardindeyiz
tarafından
Merkez canım siz
tarafından
Kız konuştuk biz senle sen kabaladasin dimi
(2,987 puan) tarafından
Evet canım kabala konusmus olabiliriz:)))
0 oy
tarafından
Eğer özelharekatçı değilse ya da herhangi bir operayonda kişisel bir başarısı yoksa kütüğünün olduğu şehire tayini çıkamaz endişelenme.
(866 puan) tarafından
Yok özel harekat değil yok öyle başarısıda inşaallah çıkmaz hayırlısı ile tabiki ama görünen köy klavuz istemez
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm bizim kendi memleketimizde bolumumuz olmadiig icin batida farkli yerleri yazmistik izmirdeyiz
(866 puan) tarafından
Herşey gönlünüzce olsun
0 oy
(14,741 puan) tarafından
Diğer posta da yazım kütüğün olduğu şehire tayin yok 
(866 puan) tarafından
İki kere mi paylaşmaşım canım doğuda 5. Bölge olunca büyük şehirleri veriyorlar diye biliyorim
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ankara kesin çıkar hiç yazdirma  =) ve çok pahali batı maaşı ile elinizde hicbirsey kalmaz. Biz bir tık aşağıda kirikkaledeyiz =) Ankara 70 km sürekli gidiyoruz kiramiz uygun küçük yer sakın. Bunları düşünerek tayin yazın . İstanbul ve Ankara çoğuna tercih dışı geliyor 
(866 puan) tarafından
Eşim kendi memleketim diye tutturdu ikna edemedim
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Kendi memleketi çıkmaz belki yakın yer yazarsa memlekete olabilir benim eşim yazacakti kendi memeleketine artık varmiyorlarmis ama memlekete 3 saat uzaklıkta yiz yakın yerleri yazmıştı 
(866 puan) tarafından
Önceki yerimiz bizimde 3 saatti sakıntı yaşamadım
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Başarısı yüksekse çıkar o. 
(866 puan) tarafından
Bilmiyorum canım onu ama hiç sorun yaşamadı
0 oy
(5,327 puan) tarafından
kuzum vallaha rapor oldugu halde ank cikmadi  bize ama ark biri ankarali o ankaraya tayin oldu sakin memlekete gitme bizde tasinsaydik garanti ya bosanir yada cinnet gecirip ilimizden biri birini oldururdu
(866 puan) tarafından
Ben eşime bunu anlatamıyorum kendi memleketim de memleketim
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Canım kendi memleketine vermiyirlar o yüzden rahat ol yani eşim isteyecem dedi vermiyorlar hatta dün yanımda konuştu:))
(866 puan) tarafından
Ya inşaallah eşim büyük şehirlere veriyorlar dedi bende korktum tabi hayırlısı neresi olacaksa oraso olsun ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu

411,372 soru

12,383,068 cevap

43,348 kullanıcı

Kategoriler

...