Kızlar sezaryan tarihim tayin olundu. Ya 18i ya 25i subat olcam hic bir sey almadım kendime fısdığa doğduğundan sonra alcam önce alamam yani tabi hurafat falan diyeceksiz ama ben inanıyorum önce alınınca kötu bir sey olacagına neeyse.
Ben kendime nasl liste tutmalıyım maddi durumum cok da iyi deyil yani neler vacib bide özelde olcam. Vavib olanları yazarmısınız simdiden tesekkurlrr öpuyorumm》》
Nasil yani bebege hic bsey almadn mi?e nasil yapicaksn dogumdan snra onlari tek tek secmesi yikamasi ütülemesi..
Men adeten bele sorusduqda hecne yazmiram cunki bizde turkiyedeki kimi olmur. Men qubada dovlet xestexanasinda kesr olmusam apardiwlarimi yaziram.
1dest pijama
1dest spartivni gunduz geymeye
1dest damasni
1dest elave mayka terliyirsen deyismeye
2 3dest alt paltari
4dene boyuk pampers o daha rahatdi
Always de gotur cixanda lazim olur
Dis pastasi fircasi
Qab bilmirem ozellerde vverirler ya yox
Basqa aglima grlse yazaram yene
Birde kasmetika rexona nem salfetka filan ozune lazim olan
Salam mende fevralin 8nen sora keyser olcam inşallah saq salmat qurtar düz edibsen hecne almamisan bizde onsuzda coxu usaq doqulmamis almir men ozume sumka duzeltmisem Bakida prnitalda yatcam sumkamin içine 1dest xelet 1 dest penyama desti qoymusam 4 eded alt paltari qoymusam damasnik corab 2cut ,salfetka desmal korset belcun pambiqdan paketler olure yeke onan 4 packa qoymusam öz sumkama bu menim 3 cu emeliyatimdi ordan bilirem usaqa doqulan kimi hekim yazcaq pampres usaq simesti butulka bide kop dermani olari xestexananin yaninda aptek olur ordan alıp veriler seni gozluyen adamlar senede 2 gün reanimasiyada olcaqsan banan bide yoqurtdan basqa hence vermiycekler seheri günü hekim deycek sizinkilere eger özelde yatacaqsansa ozleri usaqinda seninde yemeyivi her bir seyivi qarsilamalidilar hence aparmirsan bebisin paltarlarina doqulandan sora sene yaxin biri gedib bir günün içinde ala biler esas elinde pul olsun xestexanadan cixmaqcun alinmalidi teze vaxti usaqa eskiler belekler edyal papaqlar sora yavaş yavaş alarsan usaq tez boyuyur çox xirda seylere pul vermeye deymez
1,491,664 soru
24,374,727 cevap
348,256 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın