0 oy
554 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (850 puan) tarafından
cinsellik konusunda eşimle  birbirimizden soğuyoruz ne yapmam gerek bilmiyorum

8 Cevaplar

+1 oy
(135,800 puan) tarafından
neden hep kadinlar bisi yapmali azda erkek cabalasin
(14,142 puan) tarafından
Aradığım yorum aslında biz kendimizi degersizlestryoruz farkında degliz
(135,800 puan) tarafından
kafaya takan hep biz oluruz erkek kendini mutlu hissetsin o rahat etsin onun dedigi olsun biz dert sahibi olalim dusunmekden degermi peki
(14,142 puan) tarafından
Ya bir de böyle bir sorun varsa da eşinle konuşacaksın yani burdaki insanlar bir şey diyemez ki özel hayat bu cnm post sahibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun için cinsel terapiste eşinle beraber gitmen gerekiyor cnm
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Aranızdakı sohbeti ne soğutuyor? Kavgamı oluyor? Sosyal hayat çokmu yoğun geçiyor? Başkaları mutsuz evliliklerini anlatıb etkiliyormu?
(850 puan) tarafından
Sosyal hayat yògun cnm
(3,370 puan) tarafından
Öyleyse oturun anlaşın. Eve geldiğimizde iş hayatımız evimize yarım saatdan fazla mudahele etmesin. Mesela yarım saat işden biriken işlerle evde meşgul olmak, telefon görüşmesi yapmaya ayırın. O yarım saat doldukda artık iş hakkında tek kelime dahi olmasın. Kendinizden bahs edin .
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bizde doğumdan sonra koptuk iyice .uyumayan bebek gece gündüz hep uyutmaya çalışıyorum. Hâliyle eşimle sohbet etmeye bile vaktimiz olmuyot yemekten yemeğe birbirimizi görüyoruz 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Sebebi ne? Neden soğuyorsunuz eski heyecan mi yok imkan mi yok
(850 puan) tarafından
Heyecan yok cnm evt
(1,632 puan) tarafından
Valla canım doğumdan sonra eşimle aramıza biraz soğukluk girdi ben başka biri mi var diye şüphelendim bana yine çok düşkündü ama yatağa girince kardeş kardeş uyurduk çok sonradan anladım ki doğumumda çok etkilenmişti travma olmuştu sonradan geri eski halimize döndük ben şimdi gecelikler yirtici elbiseler:)))))derken iyi gidiyor
(850 puan) tarafından
Banada eşim diyor neden guzel gecelikler giyimiyorsun kış için güzel gecelikler varmidir
(387 puan) tarafından
Kendi de yatağa içlikle giriyordur ya da gri pijama altı üstüne eski bir tişört. O da seksi şeyler giysin o zaman. Ben mecbur muyum o görüntüyü seksi bulmaya .çeşit çeşit erkek çamaşırları da var alsın kullansın tek taraflı olmaz ki bu iş:)
(1,632 puan) tarafından
Hahahahahah ilahi canımmmm:))) seksilik bi yana kadin da erkeğin temiz olmasini istiyor güzel kokmasini
0 oy
tarafından
Sorununuz ne yani hangi konuda anlasamiyorsaniz onu cozmelisiniz başka önerilecek birşey yok
(3,370 puan) tarafından
Kız nasılsın
tarafından
İyiyimm canım sen nasılsın;))
(3,370 puan) tarafından
İyiyim sağolasın. Doğuma varmı?
tarafından
Yarın kontrole gidip gün alacağım 38 haftalık olduk
Sezeryan olacağım özel hastanede doktor istediğim tarihte yapar mı sizce doğumu
(3,370 puan) tarafından
İnşAllah yolunda gider de istediğin güne doğar canım. Çok yorma kendini.
Akrabamız gün almışdı. Sonra ilişkiye girerken açılma olmuş, bebeğimiz erken geldi:)
tarafından
İnşallah canım ya benim bebeğim ters açılma olur mu ki ters bebekte
(3,370 puan) tarafından
Olmaz kuzum korkma. Kendine dikkat et. Doğurdum postunu bekliyorum❤️❤️ sağlıcakla gelsin bebeğimiz
tarafından
İnşallah balım yaa Allah doğurdum diye post açıp haber vermeyi de nasip etsin❤️❤️
0 oy
(129 puan) tarafından
Soyleyip yorumlara cevap vermeyen insanlardan nefret ederim  madem soruyon crvap da verin be kardesim
(850 puan) tarafından
Cvp verdim cnm disardaydim
0 oy
(850 puan) tarafından
Cvp verdim cnm disardaydim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 443 göst.
11 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryemmozer (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 440 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde seoz (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 523 göst.
10 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizem Nurbanu (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.

412,221 soru

12,409,360 cevap

44,769 kullanıcı

Kategoriler

...