0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Kızlar diyelim ki birinin arkasından konuştunuz kötü Bir şekilde sonra aranız düzeldi napiyorsunuz benim çok vicdanım rahatsız oluyor en iyisi tabiki giybetten uzak olmak ama oluyor işte 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten gerçekler ofkede veya arası iyi olmayınca söylenir mis cnm dikkat et sende kim arkadan konuşmuyor ki illaki bisey söyleniyor Allah muhafaza etsin inşallah 
(1,669 puan) tarafından
Aminn canım aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla aramın cok ıyı oldugu ınsanla kotu olunca onun dedıkodusunu yapmam ben, yuzune soyleyemecegım hıcbrıseyı arkasından konusmam, sahtekarlık bu
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Cevapları bekliyorum arkadaşlar 
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Aramın bozulduğu insanı öldü sayıyorum ben ölününde arkasından konuşamayacağıma göre bitti gitti içine girmediğim biri içinde önyargım olmaz tanıdıktan sonra görüşüp görüşmeyeceğime karar veririm 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Evet ben sadece kayinvalidemi anneme sikayet ederim gerek duyarsam yuzune de cavabini veririm ama insanin biraz hafiflemeye ihtiyaci oluyor bazen bu yuzden anlatiyorum ama cok nadir ve sonra aynen senin gibi vicdanim sizliyor ama hemen geciyor sagolsun oklarini oyle bi atiyo ki iyiki demisim diyommm:)
(1,669 puan) tarafından
Anladım canım bende öyle çok dolmuştum ama pişman oldum
0 oy
tarafından

Arkasından konuştugumla aram iyi değildir kötü olmuşssada daha ıyı olmaz. Arkasından soyledıklerımı mutlaka yuzunede demış oluyorum zaten : D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 292 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,075 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aycaninannesi (4,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

411,018 soru

12,369,780 cevap

42,336 kullanıcı

Kategoriler

...