Erkek anneleri de sağolsunlar paşam, ağam, prensim diye büyüttükleri için erkekler ne ev işine niyetleniyor ne de yelteniyor ne de becerebiliyor. Annelerin oğlanlara öğretmesi lazım, oyuncaklara bakın en basiti kıza ütü mutfak seti, oğlana araba uçak. Sonra da hayır bekliyoruz. Allah rahmet eylesin babamın elinden her iş gelirdi, yemek temizlik, tamir falan babanneme bakıyorum,kendine hayrı yok. Büyük dayıma bakıyorum aynen her işi yapar, anneannem hep çalışmış yanlız kalmış. Küçük dayıma bakıyorum, anneannem evden çalışmış yine ama annem büyümüş, yanlarında kadın varmış iş yapan, hiç bir halt beceremez. Biraz yetiştirilme tarzı ile, Biraz da hayat şartları ile değişiyor ama eğer ağaç yaşken eğilmezse sonra yapsa da öğrenmesi zor oluyor. Biz kadınlar da bu adamlar iş beceremeyince aman of bırak diyoruz. Adamın da işine geliyor. Valla bugün bana biri dese ki bırak yapma ben yaparım, hay hay der bırakır, ısrar dahi etmem, tembellik mis gibi işime gelir
Aynen canim esim nobete kalyo orada yorulyo herseye yetismeye cisyorum gurbette anne yok kimse yok bebekle artik gece uyumyo yorgunum cildirdim al sen uyut dedim kizdim gittim yattim ilk defa .korkuyordum bakabilcek mi uyuta bilcekmi biraktim valla napim))))
Hayat müşterek tabikide eşler yardımcı olmalı. Yanlış anlaşılmasın deyim olduğu için söylüyorum . sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur derler ya. Boyun eğmemek sınırları çizmek lazım. Herkes insan herkes yoruluyo .bizde canız kendinize iyi bakın sonra yaşlılıkta ceremesini çekeriz
Sonuçta ortak yaşıyoruz bu evde. Sadece eve para getirmeyle olmuyor bu işler. Camasir mi katlanacak koyuyorum seleyi önüne. Tamir işi mi var 30 kere söylerim yapsın etsin diye. Yemekleri de benden güzel yapar valla yalan yok yapmazsa suratımı asar otururum konuşmam. Oda bunu çekmemek için yapar. Böyle alıştık böyle gidiyor işte
1,492,941 soru
24,393,827 cevap
349,522 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın