Kızlar ya niye kimse beni anlamıyor ya bugün o kadar iyidikki ta ki beni hiçe sayana kadar eşimin akrabasının doğum günü vardı bende aradım işte dedim nalicaksin birlikte gidelim yada para verelim inanknki hiçbir kötü niyetim yoktu sonra aradım isim var carsidayim bana da söylemiyor alicak almicak işte daha sordukca diyo ben dayımın yanindayim ben hissetim yani bu yine bana sormadan biseyler yapıyor sonra işte gelmiş elinde hediye e ben almışım niye o zaman beni bekle diyon dedim sonra işte dayımın yaninda söylemedim çekindim sanki ben ne diyecem sadece benim istediğim şey herkese hakknca davranmak gitmiş baya pahalı hediye almış neden o kadar aldın dedim niye beni hesaba almiyon ben de burda yaşıyorum sonra ***** ne dedi gitti aradı Kübra çok kurtlandi kıskandı hediyeyi biz gelmiyoruz ve beni bı sülaleye rezil halbuki yeminle benim derdim elbisele değildi ben bana niye bekle beni diyo sonra hesaba almıyor o kadar kötüyüm ki şu dakka boşanmak istiyorum her zaman böyle yapıyor herkese beni rezil ediyor