0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kızlar ikinciye hamileyim son 2 hafta kaldı doğuma Allah'ın izniyle sezaryen olucam gün aldım eşim 13 gündür izindeydi üçümüz dışarıya çıkıyoruz çocuk hasta bir yandan ben Temizlik doğum çantası eksiklerimi bir yandan doğum yapınca kolaylık olsun diye dolma sardim Temizlik yapıyorum dip köşe bitti ama üstten temizliyorm tekrar batmasın diye iki tarafada gidiyoruz mesela kimsede demiyor senin bişeye ihtiyacın var mı yapicak bişey varmi işin gücün vs. Hani derdim sorulmasi kimsede sormuyor ya mesela ilkinde annem baktı eşim yoktu oğlum 4 aylıkken evime gittim (görev icabı) doğumda kız kardeşimle eşim gece yanımda kalmıştı şimdi kız kardeşim çalışıyor ee oğlumda var ananesine emanet edicem kimsede Durmaz başka ama devlet hastanesi olduğu için tek kişi kalır ben bu sefer o kalır bakar diyordum eşim söyledi dün akşam hemen kaynanamda şimdiden izin alamam dedi bile eltimde işi bırakıp direk gitti yanında kaldı bile görümcm küçük unv. Okuyor yarı yıl tatili olucakmis kaynanamda abisinin yanında olur dedi sanki o doğuracak stresten sivilceler çıktı vücudumda 

kız kardeşim gelirim ben dedi doğuma ben demeden ama gece kalamaz sanırım.

Kaynanam 12 sinden sonra yıllık izni varmış eşimde izini bizde kal diyor tabi net değil %5 ihtimalle izin gelirse hem görümcem hem kaynana kayınpeder bekar kaynıda gelir oradan gideriz ise derler birde tabi büyük kaynım eltim var onlarda gelir sürekli 3 tane çocuğu var ben hamileyken geldiklerinde bile evim 56 oluyor geçen hafta bizde kaldilar o kadar bunaldım yoruldum ki bir akıntım oldu durmak bilmiyor evim mahvoldu yani onlar evi alt üst ettiler yine ederler  ben öyle rahat yatabilecekmiyim bilmiyorum herşeyi yıkadım temizledm şimdi bir mutfak toplaması var dağınık kalsa daha toplu olur esime kalsa herkes gelsin kalsın yardım etsin diyor bende evi kampa mi çeviriceksin zor yaptim zaten  ben kocamla ve bizim tarafla idare edebilirmiyim sizce ilk defa evimde olucam ama işte ev kalabalık olucak ya sizce tek yapabilirmiyim ona göre kimse kalmasın dicem

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnce yaprsin cnm benim kmseyle kafani yorma zaten snir stres icnde olucksn  o halin cocgda yansir esinde yansir insan alisyo hemen kimseyi kendine bulastrma derim.ben 
-Reklam-
0 oy
(7,407 puan) tarafından
Veyy bırak yaparsın sen o kadar kalabalığı kafan götürmez 
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Yaparsın canım benim annem vefat etti ablam zaten yok İstanbul da yanlızım hiçbir akrabam yok temizligimide kendim yaptım çocuklarıma da kendim bakıyorum 
0 oy
tarafından
Cnm kimseyi bulastirma nerde çokluk orda b..luk bütün millet tepende olcak ve sürekli söylenecekler çocuk aç mı niye ağlıyor Bi susturamadin vsvs. Ev kalabalık olunca istediğin gibi hareket edemeyeceksin hemde o gürültüyü patirtiyi sende kaldiramayacaksin Lohusa halinle daha çok depresyona girersin kimse olmasın kafan daha rahat olur ben şimdiden eşimle anlaştım kendi ailem dahil kimse kalmayacak diye sadece eşim ve ben gelmek isteyene kapım kapalı:)))))
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Sezaryen doğumda kendine dikkat et yani ayaklarını üşütme 1 haftada ayağa kalkarsın toparlarsın .kaynanam gelcek arkasından o kadar insan eve dolcak amaaann .hayır tek kaynanan ya da annen olsa tamam. Yavaş yavaş halledersin bence. Ki kimse de bişi sormadığına göre gelesi yok kimsenin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 404 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,198 göst.
0 oy
3 cevap 249 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karakiz1515 (33 puan) tarafından soruldu