0 oy
1,510 göst.
Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından
Ben yazın hergun kişin da 3 4 günde bı beraber yikaniriz ben kendim kokumdan rahatsz oluyorum tabi cocugimda terliyor sonuçta yıkayacam dedim oda dedi ben 15 günde bı yıkıyorum çocuğu bir buçuk yaşında dyor üşütür bilmem nee dedim bitlenir kız saçmalama nye ne olmuş 15 günde bir ya bişey olmaz dyor

66 Cevaplar

0 oy
(974 puan) tarafından
Daha neler ya yazık çocuğa doğdukları günden hergun yıkarım hatta yazın sabah akşam yıkarım nasıl alışırsa öyle gider sanki sokakatmi banyo yapıyor yada banyo yapıp dışariyami çıkıyor 
(5,867 puan) tarafından
Bide hergun parka gotryri dedim hergun parka gotryriinsun hasta olmuyor da bnyo yapincamu hasta oluyri ne alaka
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Aşkım seneden seneye yikasin biz öyle yapıoz ..

15 gün nedir o çocuk hastalnir mikrop kapar gozenekleri tıkanır cildi yara olur her türlü hastalik olur . Ayyy arkadaşınız ne pismis
(5,867 puan) tarafından
Kendisi kaç günde bı yıkıyor acaba ayy iğrenç onun elinde çay bule içilmez vala ben çorabını bile üç günde bir degistryorum kafam kaşıntı girer hemen çocuğumla yikaniyorim
0 oy
(1,313 puan) tarafından
 3 4 günde bir yikiyorum 15 günde çok ya 
(5,867 puan) tarafından
Bende valaa çok ya
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Valla bende sık sık yıkardim su an 3 yaşında ve öyle bir döneme girdi ki banyoya bayılan cocuk 2 3 aydır banyo deyince köşe bucak kaçıyor. Kandırarak sokuyorum bu sefer yüzüne bir damla su gelince kıyameti koparıyor sanki etini kesiyorum nasıl ağlıyor anlatamam. O yüzden su sıralar bende neredeyse 10 günde bir yıkıyorum çok zorlanıyorum :'( 

(5,867 puan) tarafından
Ayy nye öyle yapyro kız dua okusana üzerine bol bol
0 oy
(121 puan) tarafından
Benin 2 aylik bebegim var kac haftadir hastalikla ugrasiorum evimede hic gunes girmior cok zor ısınıor iyce kotu olcak die okadar oldu benimde normalde 1 haftada 1 yikiyom evim soğuk olduğu icin pek fazla suda durdurmak isdemiorum bide daha acwmiyim elimden kaycak korkusu var benim kayinbabam kışın cocuk yıkanmaz der hic binsekilde banyo yaptirmior kendi cocugunu malesefki boyle insanlar var halbuki bilmiolarki yikanmadikca hastalanior
(5,867 puan) tarafından
Ama ekşi kokar çocuk o şekil ayy ben dayanamiyorum
(121 puan) tarafından
Cocuk dogdu gobek dusdu yikiycakdik kayin babam bna sinirlendi cocugu yikiom die bnde dedim yikanmayan cocuk hastalanir dedim ama beni cahil gordukleir icin yanlis bilion dediler
0 oy
(422 puan) tarafından
Ay onbeş gün ne be çocuk ekşir katık olur üç yaşında kızım 3.4gunde yikamazsam saçları keçe gibi oluyor valla yazın hergun 
(5,867 puan) tarafından
Kız biz bile yıkanmaz sak korkuyoruz ayy vala bende dayanmıyorum beraber yikiyiurz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 362 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
2 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.