0 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde (2,007 puan) tarafından
Tam 2 ay önce doğum yaptım ve doğumum zor oldu bebeğim ve ben ölüyorduk az kalsın. Doğumdan sonra da kaynanam çocuğumu aldı 3 günlük bebeğimle sarılarak yattı. Çocuğumun altını değiştiriyordum geldi elimden aldı falan. Berbat bir lohusalık geçirdim ve yaşadığım şeyleri unutamıyorum. Neyse eşimle birlikte olmak istemiyorum üstüme gelmiyor ama asla birlikte olmak istemiyorum. Doğum sonrası sizde de isteksizlik oldu mu? Doktorum da çok uzakta gidp gelmek çok zor oluyor. Sizce bu durum geçici mi yoksa doktora mı gitmeliyim 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Lohusalikta yaşadığın sorunlar icin esini tepkisel anlamda pasif görüp kizginlik duyuyor musun ? 
(150 puan) tarafından
Ben duyuyorum
(2,007 puan) tarafından
O kadar öfkeliyim ki bize sahip çıkmayıp onları yaşattıkları için
(150 puan) tarafından
Benimde içimden hiç çıkmıyor anasının dolduruşlarina gelip benle tartismasi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçirdiğin doğum ve lohusalık dönemin travman olmuş bence doktora gitmelisin kendine zaman tanı yavaş yavaş adım atın birliktelik için hemem sonuca getirmeye çalışmayın 
(2,007 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,437 puan) tarafından

O doğum korkusu ile alakalı yavaş sakin yaparsan ağrı acı olmaz bendede olmuştu

Kaynanana gelince sen yüz vermişsin aldı gitti elinden alıp ağzına s.çsaydın bir daha elini dahi süremezdi saygıyla korkuyu falan fazla karıştırıyorsunuz
(6,194 puan) tarafından
Hic yanii  aynn .3 gunlük bebegi ne münasebet alio.he al sev o ayri da alip sarilik yatmak ne kuş kadar bebekle
(6,437 puan) tarafından
Kız buradakiler beni öldürecek inan benim kaynanam doğumdan hemen sonra aldı anneme vermiyor ay siz bakamazsınız falan diyo terbiyesiz elinden bi çektim bebeği mal gibi kaldı anca 2 3 saate kendime geldim sinirden
(6,194 puan) tarafından
:))  kaynalarda az kaynanalik bilse  yani kiz en iyi annesinden yardim  ister annesinin yaninda rahat eder  bunu anlayamiolar.allahtan benim kaynana kayinpeder  yok :)) bi amca ve yenge var onlarida senede bir goruoz yazin bikac gnlügüne
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Canım biz eşimle doğumdan sonra boşanma noktasına geldik, psikolojik destek ile evliliğimizi kurtardık. Ben de istemiyordum ve bu sorunlar nedeniyle olduğunu düşünüyordum. Psikolog ise aranızda hiçbir sorun olmasa bile istemeyebilirdin. Doğum sonrasi hormonların ve fiziksel durumların düzelmesi zaman alabiliyormuş. Yani yaşadıklarınla ilgili olmayabilir, benim zamanla geçti. Doğumdan sonra 3-4 ay ilişkimiz olmadı. Sonraki bir iki ay ise cok zor oldu benim için fiziksel olarak zor oldu yani. Bu arada kayınvalidenin bebeğinle yatması çok bencilce olmuş, çok yazık 
tarafından
Kuzenimde ayni bu şekilde sorun yaşamıştı hatta cocuguna bakamayacak duruma dahi gelmişti. Toparlanmasi 4 ayi buldu.
(2,007 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorum için. Dışarıda sigara çay içip o kokuyla çocuğa yanaşıyordu gitsin diye gün saydım eşim idare et diye yalvardı. Eşime de öfkeden yanaşamıyorum
0 oy
tarafından
 Ben 6 Ay sonra yapabildim ve çok acı vericiydi. Hatta bir yıl hiç aklıma gelmiyordu. Doğumdan sonra ben artık ben değilim üç yıl geçti o lohusalık dönemleri filan çok yara aldım. Kafam çok dolu kocamdan soğudum ısınamıyorum. O evdeyken rahatsız oluyorum o gidince sinirlerim geçiyor 
(2,007 puan) tarafından
Tam anlamıyla hissettiğim bu...
0 oy
(135,297 puan) tarafından
lohusalikda yasadiklarini atlatamadiysan destek al terapiyle cozersin
(2,007 puan) tarafından
Dağ başında yaşıyorum öyle bir yerdeyim ki doktor bile yok. Annemin kanser olduğunu öğrendim üzerine bunları yaşayınca herkesten nefret ettim eşime de öfkeliyim bunları yaşadığım için
(135,297 puan) tarafından
bak ama internet var online terapistler var istersen yaparsin
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Birincisi benim çocuğuma kendi annemde olsa asla alip o şekilde davranamaz koynuna alip yatmak nedir yeni doģan çocuk annesi dahi cesaret edemez ona sen pasif kalmissin haddini bildirmezsen tepene çıkarlar ikincisi lohusasın yaşadığın şeyler normal cesaret edememen doğal ilki zor olur eşinin anlayış göstermesi lazım
(2,007 puan) tarafından
Doğum sonrası boynum tutuldu felçli gibi yatakta yattım çocuğu mecbur ona bıraktım sarılık olduğu için. Doğumdan 2 hafta önce de annemin kanser olduğunu öğrendim ve annemin kemoterapi başladığı için doğumuma gelemedi. Ya çocuğumu o kadına bırakmak zorunda kaldığım için kendimden de eşimden de nefret ediyorum sanırım ondan oluyor. Yorum için teşekkür ederim
0 oy
(7,836 puan) tarafından
Evet bu çok normal bişey. Kendine zaman tanı. Sen ne zaman istersen o zaman birliktelik olsun. Sonuçta bu bir mecburi görev değil zamanı yok.
(2,007 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 1,201 göst.
22 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 671 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,171 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 439 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu

410,990 soru

12,368,399 cevap

42,209 kullanıcı

Kategoriler

...