0 oy
856 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Bu süreci nasıl atlattınız?? Benim tam 1 ay oldu, davayı açtım annemlerdeyim bebeğimle..  Ona karşı çok fazla bir sey hissetmiyor gibiyim, yani mecbur çocuk için bİr araya geliyoruz zaman zaman ama onu görmek pek acı vermiyor bana sadece yapılanı hazmedemiyorum bu durum bana inanılmaz acı veriyor, bebeğim için üzülüyorum sanki onun vebaline girmişiz gibi hissediyorum.. Buna benzer bir çok düşünce kafamın için de dönüp dolasiyor!!  Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.. 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Amin canım Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 
(402 puan) tarafından
Nekadar fedakar olursan okadar sırtından vurulursun aynı fedakarliklari bende yaptım.paspas oldum ayağına canımdan çok sevdim ama olmadı:(
(28 puan) tarafından
Benim de oğlum 20 aylik bırak bayılmayı ben anlayamadım bile onun yanın da..  Bazen diyorum bu sen misin? Normal de ortalığı yıkar geçerdim ama Annelik çok başka birseymis.. Sana o durumları yaşatanlar kahr-i perisan olsunlar inşallah..  Çocuklarınla güzel bir hayatın olsun dilerim..
(7,993 puan) tarafından
Nidamsedam hala evlimisin? Peki
(402 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm ewt hala evliyim ama karı koca gibi dgliz.
(402 puan) tarafından
Ewt hals evliyim ama iki eş gibi dgliz.
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Vebaline giren sen değilsin ki esin hemde hem senin hemde çocuğunun vebaline girmiş bırak o düşünsün senin kalbin rahat olsun o poku yemeden önce düşünecekti bunları 
(28 puan) tarafından
Ediyor.. Bana 1 hafta öncesi görüşmüyorum demişti ama 2 günce bir şekilde yazışmalarıni okudum birlikte olmuşlar kaç kez ve hala benimle evliyken, kendilerine birlikte olacak mekan arıyorlar konuşmalar hep bel altı. Sonra bu adı ******** geliyor bebeğimi seviyor..
(782 puan) tarafından
İğrenç yaa ne kadar mide bulandırıcı senin için çok zor bir durum ama ben seni çok güçlü gururlu bir kadın olarak gördüm eminim bunun üstesinden geleceksin ve kalbin gönlün rahat olsun alnın ak olsun bırak artık onlar düşünsün  Rabbım ahını onların yanına bırakmasın kendi gözünle gör inşallah
(28 puan) tarafından
Aminn.. Beter oldukları günü gözlerimle görmek istiyorum Allah kalbimi biliyor ya.. Benim vicdanım çok rahat, ne evliyken, ne de sevgiliyken göz ucuyla bile bakmadım kimseye, ona, evime hep sadık kaldım ama bizim gibi onurlu kadınlar çok geliyor bunun gibilere kendi karakterine yakışan birini bulmuş ne deyim..
(782 puan) tarafından
Rabbım büyük bekle ve gör ama sakın o adamı affetme kendine yapacağın en büyük haksızlık olur
(28 puan) tarafından
Asla!! Bu saatten sonra asla affetmem!! Ölse bir damla göz yaşı dökmem artık!!
0 oy
(444 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bebeğin ve senin inşallah çok güzel bi hayatınız olur çok mutlu olursunuz. rabbim yolunuzu baktınızı açık etsin inşallah. 
(28 puan) tarafından
Amin.. Allah razı olsun canım ❤
0 oy
(13,358 puan) tarafından
Bebeğinin vebaline giren biri varsa o sen değilsin gül gibi karısını çocuğunu düşünmeyen huzuru mutluluğu yuvasının dışında arayan p.slik 
(28 puan) tarafından
2 3 gün ince bir sekil de yazışmalarını gördüm  ben evliyken ona böyle cümleler kurmamistim.. O kadar iğrenç ki, hep bel altı konuşmalar..  Daha önce de çok kez birlikte olmuşlar mazileri sadece 2.5 ay düşün artık, okuyunca çok canım yandi, gururum kırıldı.. Yani tencere kapak hesabı birbirlerini bulmuslar ben zaten ona fazla geliyor muşum bunu anladım..
0 oy
(437 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben kendi evimde kaldım o defoldu gitti düzenimiz bozulmadığı için çok etkilenmedim. Evde sadece o yok iyikide yok kızlarımla çok mutluyum hayattaki amacım onları büyütmek okutmak meslek sahibi yapmak 
(28 puan) tarafından
Ben de kendi evimde kalacaktım ama ev bulamadım vs o çıkmadı..  Dün söyledim bir an önce çık git diye.. Gidecek insallah, giderse ben de evime geçeceğim..  Çocuklar için zor olmadı mı? Çocuklara nasıl bir yaklaşım sağladın bu süreçte??
(437 puan) tarafından
Ben aldattığını çocuklardan öğrendim onlarda babalarının pislik olduğunu gördükleri için ayrılmamıza tepki vermediler o süreci birlikte yaşadık küçük kızım 5 yaşında o arada babamla barışın diyor sadece. Ama şimdi daha mutlu ve huzurluyuz . Heeşey zamanla yoluna giriyor
(28 puan) tarafından
Darısı başıma cnm.. Umarım mutluluğunuz, huzurunuz hiç bozulmasin❤
(437 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah sizde düzeninizi kurup yeni hayatınızı huzurla yaşamaya başlarsınız
(28 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.. Insallah..
0 oy
(7,993 puan) tarafından
Sadece bişey sormak istiyorum peşinden koşup özür diledimi evliliğin için çabaladımi ? Özür dilemesi belki biseyi değiştirmez ama hiç çabaladımi.
(28 puan) tarafından
Sadece bir msj yazdı eş olduğumu unutup yaptığım hata için ozurdilerim ne ise yarayacaksa? Yazdı ama hata dediği şeyin hala devam ettiğini öğrendikten sonra bir hükmü kalmadı..
(7,993 puan) tarafından
Anladım canım bunu devam ettirmesi çok üzücü gercekten. Aynı şeyleri yaşadım malesef seni çok iyi anlıyorum..
(28 puan) tarafından
Evet çok gurur kırıcı, evet çok zor ama diğer taraftan böyle bir yaratiktan kurtulmuş olmama seviniyorum.. En ufak sarsıntı da kendine bu kadar iğrenç bir yol seçen bu şahıs daha büyük sarsıntılar da neler yapabiliri ben kestiremiyorum.. Ben bugüne kadar çok düştüm ama hep kendim kalktım ayağa,kaldığım yerden devam edemedim belki ama yeniden başladım .. Ben yine kalkarım, yine yeniden başlarım ama o ve yanında ki bebeğime, bana, kendi ailesine ve benim aileme yaşattıkları herseyin bedelini acı çeke çeke odeyecekler..   Hakkım asla helal değil hesap günü görüşeceğim ben onlarla..
(7,993 puan) tarafından
Allah'a havale et, yoluna bak umarım çok mutlu olursun biliyorm çok zor bı durum ama unutucaksin inşallah:(
(28 puan) tarafından
Insallah canım. Daha güzel günler yakınımız da böyle umut ediyorum.. ❤
0 oy
(980 puan) tarafından
6 ay geçsin düşünmeyi birakiosun artık 
(28 puan) tarafından
Kaldı 5 ay desene :)
0 oy
(19 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım Rabbim yolunu gönlünü hayırlı etsin inşallah. Benim 9 yaşında bir oğlum ve 10 aylık bir kızım var. Çok sorumsuz bir adamdı. En son 7 aylık hamileyken evleri ayırdık. Ben evlendim evleneli çalışıyorum. Doğumundan tut bebeğim 10 günlükken bir başıma kaldım. Hasta oldum çok geceler ağlayarak geçirdim. En son Ekim de dava oldu geçen ayda resmiyette bitti. Ve karaktersiz daha karar çıkmadan sözde arkadaşı olan kadınla imam nikahı kıydıgini duyuruyor bana. Ben boşan diyemem ama bil ki boşanmak da bu şekilde evli kalmakta zor sen sadece kendi zorunu seçeceksin. Ben çok mutsuzdum şimdi de mutluluktan ölmüyorum ama en azından olmadığı için bir beklentim de yok.Kaygilarını anlıyorum bende kendi kendime çok ağlıyorum ama kimseyi değiştiremezsin o yüzden bundan sonrası için kendin ve bebeğin için tutunmalisin. Bunlar elbette geçecek..
(28 puan) tarafından
Allah senin de yardımcın olsun canım.. Ben davayı açtım günü belli değil bekliyorum.. Bu işin asla bir dönüşü yok,  olamaz da.. İnsallah bizler ve evlatlarımız için hersey çok daha iyi olur..
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Sen degil aldatan giriyor vebaline canım. Huzursuz bie evde büyümektense böylesi daha iyi bence. Allah yardımcın olsun. Psikolojik destek alabilirsin. Bide ablam ayrildiginda psikolgu bol bol anlat anlattikca atlatırsın demisti. Bi tavsiye 
(28 puan) tarafından
Umarım bu vebalin altın da ezilir ikisi de.. Vallahi olabildiğince ağlayamasam da konuşarak içimden atmaya çalışıyorum çünkü başka türlü çok daha zor olurdu benim için..  Tavsiyen içim çok sagol canim❤
0 oy
(79 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun, Allah bu dünyada cocugun ve senin vebalini yaninda bırakmasın.  Merak etme mutsuz eden mutlu olamaz.
(28 puan) tarafından
Amin.. Olmasın, ikisi de mutlu olmasın..  Tek dilegim beter oldukları günü gözlerimle görmek Allah büyük!!
0 oy
(187 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım. Çok büyük bir acı. Allah yardımcın olsun..
(28 puan) tarafından
Amin canım..  Allah razı olsun
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Vebaline o girdi sen değil Allah yardımcın olsun.
(28 puan) tarafından
Amin cnm.. Allah razı olsun..
0 oy
(10,978 puan) tarafından
Sabır bacım sabır.allah öyle bir tokat vuruyor ki bunu yapana.ve Allah yukarıda ki senden helalik almadan da düzelmiyor.
(28 puan) tarafından
ASLA, asla hakkımı helal etmiyorum, etmicem ve ASLA affetmicem..
0 oy
(2,709 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım yine sığınacak bir yerin var niceleri gidecek kimseleri olmadığı için hala çekiyorlar ya şiddet yada aldatma Rabbim kimseye yaşatmasın 
(28 puan) tarafından
Amin canım..  Aynen beni cevrem kalabalık çok şükür... Allah herkese sabır ve güç versin..
0 oy
(119,526 puan) tarafından
boyle durumlarda destek alman cok onemli
(28 puan) tarafından
Destek almayı düşünüyorum canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 441 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesiminannesi (664 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 398 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Selin1903 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 738 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 284 göst.

381,427 soru

11,419,448 cevap

34,975 kullanıcı

...