0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Eşinin evinden başkasına kaçan gibi kadını duydum ailesi eşi maf oldu bende o durumu görünce Allah'ım ölüm ver ama utanacak dert verme dedim tamam ölüm  çoğu şeyden şerefli ama içim kötü oldu sanki ölümü istemiş dilemiş gibi oldum bunun orucunu tutsam olurmu bilgisi olan varmı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bemce sandıgın gibi bişy dememişsin. Ölüm hak zaten. Ayrıca ınsanlar bazı şeyleri yaşamaktansa ölmeyi tercih eder o derece agırdır dediğin dogru
(869 puan) tarafından
Öyle canım tabiki ama ben hayatımın bazı dönemlerinde sanki akıl tutulması yaşıyorum  aslında hiç söylemeyeceğim şeyleri söylüyor yapıyorum Allah'a söz verip unutuyorum bunlar için sadaka mı vermeliyim oruçmu tutmalıyım bilmiyorum
tarafından
Allaha söz vermek adaktır. Ve seytan napar eder unutturur. O yuzden bunu terketmelisin. Çünkü yerine getrmeyince musallat olurlar. Benimde öyle huylarım vardı. Artık hiç demem. Cünkü Allahın bizim yapacagız dediğimize ihtiyacı yok ona şart sunmuş gibi oluyoruz tövbe haşa.Eger dediğin bir adak varsada geciktirmeden hemen yerine getir.
(869 puan) tarafından
Adak değil ama bir daha öyle demeyeceğim dedeğim şeyleri diyorum
tarafından
İşte söz vermek adak:) adak deyince aklımıza kurban gelir. Ama mesela Allahım su duam kabul olsun seker dagıtcam demekte bır adak:)
(869 puan) tarafından
O verdiğim söz aklıma gelince söylemiyorum ama bazen unutuyorum söyledikten sonra aklıma geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban olduğum Rabbim senin ne niyetle o duayı ettiğini senden daha iyi biliyor merak etme sen içini ferah tut ❤
(869 puan) tarafından
Rabbim içimi biliyor hastalık ölüm insanın başına gelir topluma çıkarsın ama utanacak dert yerin dibine sokar demek istediğim buydu ama içime sıkıntı geldi
tarafından
Ben de gayet iyi anladım zaten ne demek istediğini ve Rabbim çok daha iyi biliyor hiç merak etme. Yine de içim rahat etsin diyorsan bi abdest al seccadeni ser tövbe et ❤
(869 puan) tarafından
Tamam canam çok teşekkür ederim ❣️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 431 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 895 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 319 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu