Benim sabahları çizgi flim izledikten sonra bütün günü sorumsuzca sokakta oyun oynayarak geçirmek ve akşam ezanı okunmadan eve gelmek :) ayrıca ağızda patlayan şekerleri yemek, bonibon ile intihar etmek, leblebi tozuyla kendini boğmak :D :D çok özlüyorum eskiyi ben
Cubuktan sigara visne suyundan sarap cocuklugum piskopatms ya :D :D
Bende çok özlüyorum eskileri :) Aksam ezanını bazen duymazdım annemin fatma diye çığlığı gelirdi kulağıma koşa koşa giderdim eve :) Şimdiki çocuklar çocukluğunu pc basında telefon basında geçiriyor çok acıyorum gerçekten. Eskisi gibi değil hiçbirşey.
Sabah kalkıp bir dizim vardı küçükken onu izliyordum sonra dışarı çıkıp arkadaşlarımla yer kazıp tekne yapıp içine girip oynuyorduk kediler köpekler hem bir arada ah nerde eski günler...
ben ezan felan dnlemezdm erkek cocugu gbi buyudum erkeklerle futbol oynardm gece 11 den asagi eve grmezdm annemgl girmesin diye balkon tarafina gorunmezdm cok guzeldi smdi mutsuzummmmmm yani bulantm gecerse mutlu olcam dayanamyrm artk
Benim oyle ozledigim cocuklukdan bisey yok olmadi maglesef perde astigimiz kornislerle kovalandigimi hatirlamak çatalla ayagimi sisledigini hatilamamkmi olsn disariya cikarmiyordu babam olacak....... ksii Camden bakardim kizlara seksek oynarlardi bana tas atip alay ederlerdi hangisini anlatayim ki saka gelebilir ama gercek magelsef o yuzden keske dogmaz olaydim
Horozu şekerler vardı sokakta cips satan içinde herşey bulunan arabalar vardı eskiden dolaşırdi deli gbi onların peşinden koşardık mahalleye her sabah simitçi gelirdi ne güzel günlerdi çocuktuk bişey den anlamıyodük nie büyüdük yaaa
Benim benden 2 yas kucuk teyzem var. Ne zaman anneannemlere gitsek hemen disari cikardik camiinin oraya gidip yoldan gecen amcalardan para isterdik :D haahha allahim ya. Anneannemlerde köyde yasiyordu. Hepside birbirine akraba :D dedemde imamdi. Dedeme soylerlerdi bizi :D ama hep bu fikirler benden cikardi :D
Abimle sarılıp yatmak, tabi uyumadan önce milyarlarca hayal kurmak.... Ne güzeldi yaaa
Bende cocuklugumda evcilik oynamayi cok severdim onun disinda cizgi film izlemek ve birde dedem manavdi okulda oglen arasi tatil oldugu zaman evde ogle yemegini yer dogru manava kosardim hem meyve yerdim hem harcligimi alirdim. Hepsi cok geride kaldi ne anane ne dede hicbiri kalmadi hem uzuntulu hemde guzel anilarla dolu cocuklugum . Cok ozledim hem gidenlerimi hem cocuklugumu❤
Sindy bebegim vardı ona elbise dikmeyi özledimm :) akşama kadar dısarda oynamayı özledimm
Deli gibi futbol oynardim. Tsubasa diye futbol cizgi filmi vardi. Onu izlemek icin erkenden kalkardim. Zaten dışarı bi cikinca aksam ezanina kadar eve gitmek yok:)). Neden cunku kiz çocuğunun uzerinee akşam ezani okunmazmis:D valla cocuklugu biz yasadik. Şimdikiler çocukluk mu yasiyor ellerinde tablet telefon beyinler uyusmus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Bide senin yazdigin herseyi bende ayrica cok özlüyorum. Leblebi tozunu bogazima takılmadan yedigimi bilmem:) bide ayran gibi bardakta vişne suyu olur bakkalda onu dondururlardi nasil severdik yaaa :D ahh cocukluk
Yazdıklarını okuduğumda gözümde canlandı koskoca mazi :) en çok istediğim şeyde çocuğunda benim gbi bi çocukluk geçirmesi ama nerdeeee bu devirde bakkala yollanmıyo çocuklar devir kötü olduğu için . Evden çıkamıyolar tablet telefon falan biz öylemiydik sokak çocuğu gbi eve girmezdik :)
Cocuklugum bekarligim
Biz hep para toplar çocuklarla bişeyler alıp piknik yapmaya giderdik ateş yakar içine patates atar kozlerdik onun tadı ne güzel olurdu babam kolilerde bisküvi alırdı o tat şimdi yok bisküvilerde birde tipitip sakız keçi poku gibi şeyler vardı =D kırmızı jelatinde uzun pismaniyeler onlara bayilirdim ateş yakar halay cekerdik mum alırdık evden adrenalin olsun die mağaralara girerdik bi cikmisiz burun deliklerimiz siyah yüzümuz gözümüz =D belimize ip bağlardik dağcı gibi iple birbirimizi cekerdik dağcılar gelirdi onlara ozenirdik en son yuvarlanmistim dizlerime saplanmisti kayalar Korkudan anneme söylememistim hala izleri geçmedi duruyor derin kesilmisti baya =D
Sorumluluk almamak. Bayram harçlığı. Gece misafirlikte uyuyakalip sabah kendi yatağında uyanmak :) ❤
1,514,028 soru
24,691,382 cevap
368,352 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın