Eşimin kuzeni var kizlar 18 yaşında bi çocukla görüşüyordu baya ciddi dusunuyolardi tabi kendi aralarında ama babası gil kesinlikle kabul etmiyodu cocuktan ayırabilmek için baya uğraştılar elinden telefon aldılar hergün kizi okula babası bırakıp aldı falan kimseyle gorusturmuyolardi ama haklillardi da çocuk madde bagimlisiydi yani çevresi hep aynı şeyi söylüyordu çocuk bir türlü kabul etmiyodu neyse bunlar baya bi görüştüler daha sonra kiz yaşına girdikten sonra ayrıldılar eşimin kuzeni kaçmayı bile düşünüyordu ama o kadar uzun sürmedi ve ayrıldılar yada bize öyle dediler biz yasimızdan dolayı baya iyi anlasiyoduk kızla ben 19 um o 18 herşeyimizi anlatiyoduk o çocuk için okulu bırakmayı düşünen kiz şimdi unuversite hayali kuruyodu daha dün beraberdik yüzünü erken gördüm diye seviniyodu ayrildigina çocuğu yerden yere vuruyodu bugün bi telefon aldım ve kiz kaçmış dayimlar bana soruyo bisey biliyomusun anlatti mi bisey diye yok dedim bilmiyorum ama gerçekten de bilmiyorum bilsem saniye beklmemem anlatırım böyle biseyi. Zamanında ayrılmış olmasalardı yengemlere dicektim de hatta yenge boyle böyle bu kiz kaçmayı pilanliyo diye ama ayrıldılar diye seslenmedim esimde barisirlarsa öyle dersin dedi kapanmıştı konu şimdi duyunca neye uğradığımı şaşırdım . Acaba hatami ettim en başında soylesemiydim kizlar suç varmi bende ben niye kendimi böyle kötü hissediyorum ya