Arkadaşlar merhaba az önce yardım postu açmıştım ve daha önce hakkımda post açılmış ve görünce çok şaşırıp çok üzüldüm rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin tabiki inanmak zorunda değilsiniz ama ondan once tamamen benimle gorusseydiniz kendimi size ispat ettirseydim bu durumda birinin gunahina girmek olurmu hic ve herkesin içini allah biliyor . Evet bir bebek arabası mevzum oldu ben dunya para verip araba almak yerine kullanilmis ikinci elde olsa burda gorusup almak istemistim ilkte bazende bazilari kirik dökük veriyor denk gelmistim sansimi deneyip bende istedim olmadi . Ailelerden bekledik alinmadi eşimin işyerinden geldiler ziyarete bebek icin hani is yeri ucret veriyor ya o sirada baska ihtiyaçimiz soruldu ben degil esim rica etti ihtiyaçlı olduğumuz için hediye alındı fakat bu duruma düşünce bebek arabasından daha ihtiyaçlı eşyalar olduğu için onu satıp bez mama gibi şeyler almak istedim ama geri satmaya vicdanım el vermedi ve muhtarlığa götürdüm bebek arabasını bırakıp kullanılmış giysi aldım çünkü onlara daha çok ihtiyacım vardı ailem eşim ve ailesi hic destek olmuyor tek başımayım eşimle ayrılma sürecindeyiz resmi olarak bitmediği içinde yardım alamıyorum sosyal yardımada biçok kes basvurdum cıkmadı ama sandığınız gibi inanın insanları kandırmıyorum ... Hepiniz hakkınızı helal edin kendimi açıklamak istedim sadece.