Bana güler yüzlü olsun sohbeti içimi rahatlatsin bana yeter ne yapacam kız etiketi önemli olan güzel güzel sohbet etmek hiç dikkat etmem
Çay bardağı olursa tabiki sorun benim icin ,özen gosterilmemis . Ama porselen gibi şeylerin bazen altında kaldığı oluyor çıkmıyor bazen ama bu demek değil ki temiz yıkanmamis makineye bile attığım oldu çıkmadı düşün
Ya şöyle tuaflıyan arkadaşlara sunu demek istiyorum bir kıyafet aldıgımızda fıyat etıketı üstünde sallana sallana gıyer mıyız ? Ya da ayakkabının altında etıketı görününce hoş duruyor mu ? Bunları nasıl normal görmüyorsak tabagımızda kı bardağımızda kı etikette de aynı bakabıliriz yanı birileri bunu yadırgayabılır. Tabagımızda sac kıl leke yapışık dursa nasıl ki hoş bir görüntü vermicekse bir kagıt parçasıda o derece hoş bir izlenim bırakmıyor.
Gidip Mehmet sefin çok önemli bir yarışmada kazanan tabagının neden elendiğine bakabılırsınız sebep aynen buymuş. Yanı bu bılınmıyen önemli bir ufak ayrıntı. Evet ufak ama sinekte ufak ve mide bulandırır
Youtuberin kek videosunu izliyordum. Kristal bardak, etiketiyle beraber. Eline aldı ve konuşdu. Önceki videomda etiketi linç etmişsiniz. Etiketini tabiki göstercem. Bu bardak kristal dedi ve dokunarak o kristalın sesini yansıtdı. O aklıma geldi okuyunca
1,508,026 soru
24,613,890 cevap
364,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın