0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (4,987 puan) tarafından
Arkadaşım bugün aradı fala baktirmis ve çoğu şeyi bildiğini söyledi kendini tamamen kaptırmış bağımlılık yapıyor demekki yine baktircam dedi 

Geleceği Rabbim den başka kimse bilemez bunu bilir bunu söylerim 

Ben inanmamda baktirmamda 

Sizler peki fal konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar 

16 Cevaplar

0 oy
(20,658 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ey Rasûlüm), de ki: “- Göklerde ve yerde olan kimse gaybı bilmez; ancak Allah bilir.” Ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.

De ki: “Allah’tan başka, göklerdeki ve yerdeki hiç kimse, gaybı (gizli olan şeyleri) bilemez. Ve ne zaman dirileceklerini de bilemezler.

-Reklam-
0 oy
tarafından
İnanmıyorum saçmalıktan başka bir şey degil 
(4,987 puan) tarafından
Aynn kendini kandırmak
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Allahtan başkası gaybı bilemezz
(4,987 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim zaten aksini iddia etsek şirk koşmak olur
0 oy
tarafından
Hiç inanmam abla boş şeyler dediğin gibi Rabbımden başka kimse bilemez 
(4,987 puan) tarafından
Evet kuzum arkadaş kendini okadar kaptırmış tiki üzüldüm açıkçası
0 oy
tarafından
İnanmıyorum ama dalgasına fal bakmayı bilene baktiriyorum para karşılığı falan zerre baktirmam fala inanma falsizda kalma mantığı ile 
(4,987 puan) tarafından
İşte sallayincada bir tuttursa Allah muhafaza hemen "ayyy gordunmu biliyor bunu bildi" diyip kendimizi kaptiracak insanlarız
tarafından
Ayy yok artık zaten o tipler böyle kafaya sahip olurlarsa daha coook kandirilirlar
(4,987 puan) tarafından
Bak arkadaşımdan bahsettim kuzum insanoğlu yuz bilemezsin
tarafından
Aman aman Allah korusun Allah akıl fikir versin
(4,987 puan) tarafından
Amiin☺️
0 oy
tarafından
İnanmam ama falsizdan kalmam zevkine bakarım öyle inanmam
(4,987 puan) tarafından
Ben dalgasınada olsa ya tutturursa bende kendimi kaptirirsam korkusu var
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Ben ne fala ne de muskaya falan inanmiyorum.ama gecen bi hadis dinledim.Peyqamber Efendimiz iyi deyilmis gunden gune mum gibi eeiyormus neredeyse.sonra Rabbimiz tarafindan vahiy gelmis.Buyurmus ki HZ Omer efendimiz filan kuyuya girmelidir.kafirlerden filan kes senin icin buyu yapmis HZ.Omer kuyudan duyumlerle dolu bi ipmcikarmis duyumleri actikca Efendimiz derinden nefes alabilmis.yani bu hadisden sonrada soykediler buyu ve buyuculer var ama onlara uyanlar baskalarinin hayatiyla oynayanlar bizden deyiller.diye buyurdular.Rabbim bizi dogeu yoldan ayrilmamiza izin vermesin.
(4,987 puan) tarafından
Tabiki büyü nazar bunlara inanırım
Allah bizleri muhafaza eylesin
(1,017 puan) tarafından
Amin yani bi tek buna inanirim korunmak icinde gunde en az hepsinden bkrer kez FELAK NAS İHLAS AYETLEKURSİ FATİHA SALAVAT VE BAZİ ZİKİRLERİ OKURUM HER KESE DE TAVSİYE EDERİM.COK KORUYOR İNSANİ BU DUALAR ALLAHİN İZNİYLE
(4,987 puan) tarafından
Dualar boşa gidermi hiç
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Hiç inanmam baktırmamda rabbimden başkası bilemez geleceği 
(4,987 puan) tarafından
Bendensin tatlım
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Fal bakan gerçekten gelecegi görmüş  olsa once kendini zengin eder herseye  sahip  olur basina ne musibet gelecekse bilir engel olur ama bilmiyor sadece  sallamasyonla milleti kandırıp  paralarıni alir ben fala inanmam fala inanmak demek Allahi yok saymak demek haşa huzurdan Rabbim yola getirsin
(4,987 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(613 puan) tarafından
İnanmam , inananları da Müslüman görmüyorum. Müşrik görüyorum.
(4,987 puan) tarafından
Bende inanmıyorum evet
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Aman falcıların bildiği olsa bulduğu olurdu. Hiç öyle falla çok iyi yere gelen göremedim gaybı Allah bilir bu kadar inanmak da çok sağlıksız birinin ağzından çıkacak 2 cümleye bel bağlamak çok tehlikeli 
(4,987 puan) tarafından
Nasıl bir psikolojiyle bakiliyorsa işte tamamen kendini kaptiranlar çok Rabbim affetsin
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Fala inanma falsızda kalma :)
(4,987 puan) tarafından
Bence hem inanmayalım hemde falsiz kalalım kuzu☺️
0 oy
(17,444 puan) tarafından
Yillaaaaar önce ben teyzem ve kuzenim çarşıya çıkmıştık orda kahve içmeye uğradık bir kafeye. Allah affetsin bi falcı vardı daha taa o zamandan bi fincan kahveye 15 tl fala 50 tl.vermiştik kişi başı kadın her şeyi bilmişti. Bi hata yaptık Allah affeder inseAllaj
(4,987 puan) tarafından
İnşallah canm yeterki hatadan ders çıkaralım Rabbim affeder affedicidir
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Fala inanan şahadet getirsin zira dinden çıkıyor 
(4,987 puan) tarafından
Allah muhafaza
0 oy
(1,414 puan) tarafından

BakarDIM artik bakmiyorum arada sevdiğim bi falci var ona baktiririm yada halama gidince halama baktiririm. Zaten bana halam el verdi buyuk ihtimalle :) 

En son gecen sene burdan bi arkadasa bakmiştim. Aradan bayaa zaman gecti kiz bana mesaj atti "irem dediklerin çikti" diye bende güldüm dedim ki "CİNLERİM YOK MERAK ETME" kiz o günden beri benle konuşmuyor :D arada bi burda görüyorum hâla konuşmuyo benimle 

(4,987 puan) tarafından
☺️☺️Korkmuş senden ozaman
Gerçekten gordugunumu düşünüyorsun yoksa bir benzetmemi
(1,414 puan) tarafından
Telvede olan şekiller ve hissiyat yönlendiriyor canim
0 oy
tarafından
fal tutar ama tutma nedeni fala baktiranla ilgili.. bir yere gideceksin o iyi degil der ve sana oyle dedigi ic8n sen ztn gitmemeyi secersin sonra da aa gercekmis dersin..

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 549 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 277 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 455 göst.