2 tane ürün sipariş verdim...Biri mavi jeansten bir kot almistim trendyol üzerinden....450 tl.ye...Geldi, begendim,kullandim...Bi baktim fiyatını 337 tl ye düşürmüşler 1 ay sonra..Nasıl canım sıkıldı...Nasil canım sıkıldı...Bi de 3 taksitle aldım...Resmen dalga geçilmiş.. Yani baya indirim gelmis...Bi taksiti boşuna veriyorum...Kendimi kaziklanmis,kandırılmış,***** yerine konulmuş hissettim...Sonra bir ürün daha sipariş verdim, ertesi gün elime geçti gecmesine derken bir baktım o gün fiyatı düşmüş...Ya ben mi bahtsızım arkadaş....Hemen iade kodu oluşturdum, geri gönderiyorum,yenisini sipariş verdim, düşük fiyattan..Ama bu ürünü kullanmadım.diye bunu yaptım, bi de fark ettim yani fiyatının düştüğünü..Bunlar alay eder gibi bunu yapıyorlar, çok sinirlendim..Bu 2 oldu..Müşteri hizmetlerine de yazdım,yapacak bisey yok, dünkü fiyat bu, bugünkü bu diyorlar...Varsa bu işin bir püf noktası ya da dikkat etmem gereken biseyler yazın lütfen...Beğeniyorum,aliyorum ama böyle oluncakendimi kötü hissediyorum..Ben de çalışan bir insanım,paranın kolay kazanilmadiginin farkındayım.Hep de benim aldığım ürünler indirime giriyor..İhtiyacı olan varsa benim almamı beklesin)