Bak sumram isimli bir kullanıcı 2 sene önce bunu paylaşmıştı... eğer kurallara aykırı değilse postu paylaşmak isterim
"Kızlar gecmis postlarimdan bilen bilir folik asit eksikliğine bağlı spina bfida (sirt açıklığı) ve hidrosefali (beynin su toplamasi) hastalığından dolayi bebegimi kaybettim doğdu 48 gun yogun bakimda kaldi ve melek oldu bugun tam 82 gun oldu yavrumdan ayrilali o kadar acı bi durumki Rabbim dusmanima yasatmasin hala toparlanamadim sanki biyerde bi bebek videosu gorunce hemen istemsiz aglamaya başlıyorum çok büyük bi imtihandi yaşandı ve bitti Rabbim benide sizleride beterinden korusun ama nolur onleminizi alin aranizda hamilelik düşünen varsa lutfen oncelikle folik.asit degerlerine baktirsin ve hemen folik asit ilacı kullanmaya baslasin hiçbir zarari yok aksine vucut için cok.faydali ve ekskligi cok.kotu seylere yol.açiyor benim.basima gelmez demeyin nolur onleminizi alın öyle büyük bi acıki rabbim yasatmasin hickimseye ""
Yani kimi genetik demiş,kimi vitamin takviyesinin önemi olmaz demiş...ama sonuç olarak değinmek istediğim görüşüm riske atmamanızı, dedikleri gibi sağlık ocağına danışıp yazdirabiliyorsaniz yazdırmak olur.gerci vitamin takviyesi ise karşılaması güç,belki ilaç turevlerinden yazıp verirler