Kızlar genel olarak eliniz işe yatkın mıdır bugün baktım ne örgü ne rresim ne boya ne tamirat
hiç bir şey yapamıyorum varmı benim gibi olan yoksa becerikli misiniz
Benimde el becerim vardır...evde birşeyleri geri dönüşüm yapmaya bayılırım.etamin salon takımı,pano, havlu falan işlerim çokta severim.vaktinde gelinlikciden parça gelinlik alıp evde boncuk islemelerini yapıp ek iş yapardım.yaglı boya tablo yapıyordum dogurmadan önce) hepsi hobi kaldı şuan.arada çocuk uyuyunca bi 20 dk salon takımını işliyorum. Bak bu mesela oğluma yaptığım oyuncak kutusu..boş taşınma kolisini güpürlü kullanmadığım masa örtüsü ile kaplayıp süsledim. Tadilattanda belli başlı şeylerden çakarım :))
Mmmm el işi o ne yeniyor mu )
Ben bu
Tamir işi eşim sağolsun öğrendim ondan o usta ben çırağıyim hep evde ne bozulursa hemen koşup yaptığı için öğrendim çırak ustayı geçti diyorum hep ona örgü falan da yaparım yeni yeni öğrendim
Kendime kac tane canta yaptim. Elbiselerimin cogunu kendim dikiyorum. Eskiden orgu de orerdim. Bunlardan bi kac tane daha yaptim.
Kendi kendimi becerikli görüyorum ama bi işde yapmıyorum kii. Yatıyorum tüm gün
Dikiş nakış resim boya herseyi yaparım elimde yatkındır maşallah bana
Aksesuar kolye küpe bileklik yapma konusunda yeteneğim var. Hem tasarlıyorum hem yapıyorum çok da keyif alıyorum. Instagramda sayfam bile var
İğneye ipi bile geçiremem
İğne oyasi yaparım başka da bilmem:))
411,897 soru
12,399,795 cevap
44,380 kullanıcı