0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından
Kızlar acil sorum var menüm farklıydı ama esim ve kuzeni konuşmuş balık yapalım demişler bu akşam misafirliğe gelecek eşiyle biz pek balık yemeyiz ayda yılda bir balık ve salata dışında aklıma bir şey gelmiyor sizler balık menunuzde yanına daha neler ekliyorsunuz ne gider ?? Yazarsanizda memnun olurum acil işim, kızımla hastanelerden geldik evi temizledim gelir gelmez balık temizlendi yemek yapmaya baslicam birazdan yazamicam sadece önerilerini okuyabilirim müsait bir zamanda tek tek cevap verebilirim inşallah :) Teşekkürler şimdiden:) 

29 Cevaplar

0 oy
(3,800 puan) tarafından
Sade mercimek corbasi guzel gider lokanta usulü 
(440 puan) tarafından
Yaptım :D iyiki yapmışım eşiyle ben çorba yedik sadece :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mercimek çorbası yapıyorm ben 
(440 puan) tarafından
Yaptım iyi ki yapmışım eşiyle ben çorba yedik sadece :D :D :D iyiki yazmışım buraya kız balık yemiyomuş bende pek sevmem çorba ve salata :D
0 oy
tarafından

önden bir corba olur balık zaten ana yemek oluyor yanına salata yaparım turp dograrım ınce ınce severim ben sumaklı yesıllıklı sogan salatası olabılır hanı meze tarzında tamamlamalısın patates kızartması guzel gıdıyor ben ekmek arasına balık kızartma salata koyup gömerim mesela :D

(440 puan) tarafından
Nasıl gomuyosunuz yaa haberlerdede görüyorum balık festivallerinde dolduruyorlar ekmek arasına balığı canım bir çekiyor varya evde olsa yapamam onu :( bu akşam bir tane balık yedim sadece oda eşim 100 TL vercem yersen dedi onun için yedim ama vermedi :D :D
0 oy
tarafından
Patates yapabilirsin kızartma ya da fırında 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Patates havlaması mercimek çorbası 
(440 puan) tarafından
Patates havlaması ne gızz :D mercimek çorbası yaptım patates baharatlayip fırına attım güzel oldu teşekkürler :))
(3,267 puan) tarafından
Haşlama işte:))
0 oy
(796 puan) tarafından
Cnm bi mercimek corbasi yap balik bolca salata bide irmik helvasi yap ohhhh m8ss
(440 puan) tarafından
Mercimek çorbası yaptım patates baharatlayip fırına attım güzel oldu irmiğim yoktu çoğu kişi irmik yazmista canım cektiya öff :(
(796 puan) tarafından
Hakkini hella et kiz  canin cekmis uzuldum simdi yarin alda yap
0 oy
tarafından

Biz balık salata ekmek çay yetiyor vala tabi limon olmazsa olmazımız :D

0 oy
(4,386 puan) tarafından
kimisi pilav yazmış, kimisi patates kızartması balığın yanında limon olacak , yeşillik olacak bir de kola. başka şey mide almaz bence. mercimek çorbası da olur , olmasa da.
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Balıkçılar da humus oluyor patates kızartması mutlaka olur roka salatası falan 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 393 göst.
11 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Esra_esra (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 152 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 615 göst.
23 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
14 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (935 puan) tarafından soruldu

412,094 soru

12,405,795 cevap

44,601 kullanıcı