0 oy
432 göst.
Aile kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Kızlar kaynanamlarla 15 dk yürüme mesafesinde oturuyoruz. Sık sık görüşüyoruz bazı günler çalıştığımda ona bırakıyorum kızıma bakması için. Kızım 20 aylık. Hala emiyo emmeyi çok seviyo eli sürekli goguslerimde babasına gitse babasinin göğsüne dokunur yani el alışkanlığı. Kaynanamlarla iki gündür görüşmedik bugün görüştük. Kızım başta pek yüz vermedi sonra alışınca kucağına gitti elini de göğsüne sokmuş. Kaynanam kahkaha ata ata geliyo herkese anlatıyor. Çocuk beni özlemiş elini göğsüme sokuyor meme meme diyor diye nasıl kahkaha atıyor nasıl hoşuna gidiyor. Yani çocuk onu emse mutluluktan ölcek. Daha önce de böyle bir şey oldu yine herkese anlatiyo butun komşulara falan anlatıyor. Bnm anneme de yapiyo mesela kizim. Annem De çok ayıp diyo konuyu dağıtıyor ama kaynanam neredeyse emse mutluluktan ölcek herkese anlatcak Ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Ona nasıl bir laf söylemeliyim ki birdaha böyle bir şey söylemesin ?

10 Cevaplar

+4 oy
(1,070 puan) tarafından
Anne sende de iş bitmemiş demek ki doğur bir tane de onu emzir herkese de anlat de ne saçma bir durum ya herkese anlatmak ne demek yani
-Reklam-
+1 oy
(2,685 puan) tarafından

Sana ozel degil herkese yapiyor desen zaten bozulup kalir ya bacimsu :)

(1,299 puan) tarafından
Kaç defa söyledim öyle laftan anlamıyor canım hala kendine özel mis gibi anlatiyo herkese
(2,685 puan) tarafından
Ozaman bacim alcan karşina bak ben rahatsiz oluyorum şu huyundan vazgec kalp kirmayalim de
0 oy
(1,125 puan) tarafından
İyide kuzum neden laf sokuyorsun madem sık görüşüyorsun sana zararı yok demek ki 

Özlemiş ozlemez mi babannesi de ne var bunda sevinsin kadında ya hayat çok kısa laf sokacak kalp Kıracak kadar uzun değil takılma böyle şeylere derim gece haber geldi dayımın eşi vefat etti az önce İzmir'de yıkım oldu yarali ölü var beş dk sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz 

Bence herşeye bu kadar takılma kalp kırma derim kardeş abla tavsiyesi ♥️
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Canım baktığı için bişey diyemiyorum el mahkum :)
0 oy
(836 puan) tarafından
Çocuk alisilik babasinada yapiyoe de kuzum sana özel bişey değil yani:) laf atma kiz açık acık soyle bence
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Laf sokacak bir durum görmedim rahatsız oluyorsan Laf sokmak yerine rahatsız olduğunu güzel bir dille belirt  bence 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Hoşuna gidiyorsa bi çoçuk yapı verin de
0 oy
tarafından
Bunda laf sokulacak sinir olunacak Bi durum yok sana diyor mu bak seni emmiyor sütun yetmiyor beni istiyor falan filan diye alt tarafı kadın mutlu olmuş göğsüme dokundu beni özlemiş diye üstelik sana laf sokmadan bisey ima etmeden söylemiş heves etmiş kendini komşularına karşı öyle mutlu ediyor tamam kaynanalar çoğu zaman haksız ama bu kadarda takılmamak lazım birak heves etmiş kadın ne var bunda bazen gelinler olarak öküz altında buzaği arıyorsunuz 
(1,299 puan) tarafından
Yok artık neye heves ediyor emzirmeye mı. Kaynanslarin emzirmeye ne kadar meraklı olduğunu biliyoruz bu sitede de birçok kez gördük. Çok hassasım bu konuda yani resmen onu ima ediyor
tarafından
Emzirmeye değil bakın torunum beni seviyor beni özledi bensiz yapamıyor gibi kendini mutlu etmesine... bu sitede öyleleri görmüş olabilirsin ama bu senin kaynananinda öyle olduğu anlamına gelmiyor
0 oy
tarafından
Ben bunda laf sokulacak bı durum göremiyorum bazı şeyleri çok takmayın 
(1,299 puan) tarafından
Birdaha dememesi için laf sokmak istedim şakayla karışık da olsa çünkü hoş bir durum gibi gelmiyor bana direk söylesem üste çıkacak tartışma cikaracak
0 oy
(551 puan) tarafından
Kadın kendince mutlu olmuş, çocuğununda kayınvalideninde huyunu biliyorsun. Duymamazlıktan gelsen kafi ne gerek var gönül kırmaya. 

İlgili sorular

+5 oy
42 cevap 1,053 göst.
28 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zeynopy (54 puan) tarafından soruldu

404,212 soru

12,109,338 cevap

36,430 kullanıcı

...