Benimkide kalp cnm doğuştan kalbimde delik varmış ve benim bundan haberim yoktu taa ki 25 yaşıma gelene kadar şiddetli öksürüğüm vardı bebeğim küçüktü eşim köyde görev yapıyordu merkezde uzaktı gitmek zor geliyordu eşim zorla kolumdan tutup götürdü ama Allah razı olsun eşimden o olmasaydı kendimi ihmal edecektim ve sonucum geri dönüşü olmayan bir yokl olacaktı gittik kalbimde şiddetli gri şekilde büyüme olduğunu söylediler beni hemen sevk ettiler ama ben o gün değil diğer gün gittim acil beni başka bir araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler hic durmayın dediler gittik kalbimin sağ tarafı büyüme olmuş aynı zamanda 3,5 kilo su toplanmis kalp zarında acil amelyat dediler ben guvenemedim o hastaneye direk İstanbul'a gittim izle bir hastaneye acil amelyata aldılar çok riskliydi amleyat sonrası 5 gün kalbimde diren takili kaldı su ve kan aksın diye doktorum beni başka bir hastaneye sevk etti orda daha iyi doktorlar var diye gittim anjiyo oldum sonra tee çekildi 5 gün sonra da acil bir şekilde açık kalp ameliyatına alındım çok zor bir surecti benim için
Kalbin tamamında mi büyüme var yoksa bir tarafında mi