0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
7 aylık hamileyim ama ismi belli değil kayinbabam küçük asıl deyip duyuruyor eşimde bende istemiyoruz çünkü çok şansız bir insan ve ahlagi değişik biri güzel bir hayatta yasamamis o yüzden ikimizde istemiyoruz ama kendi sürekli duyuruyor milletin yanında eşimde tavir alçak diye üzülüyor. Haaa onemli bişey atladım cinsiyetini öğrenince kaynanam ve kayınbabam hiç sevinmedi hatta aramadilar bile kız istiyorlardı siz olsaniz koyar mıydınız 

8 Cevaplar

0 oy
(5,141 puan) tarafından
Siz de isim bulun o şekilde sevin bebeğinizi

Biz isme 3. ayda cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar verdik kimse ismi şu olsun bu olsun demedi 
tarafından
Salaklık yaptım işte karar vermedim hemen
(5,126 puan) tarafından
Ben de karar vermek istiyorum 16 haftalıgız ama hiç bir isim tam sinmedş içimize :( oğlum yusuf kızım hümeyra
Ama yavuz, yunus falan hoşuma gitmiyor :(
(5,141 puan) tarafından
Üzülme canım burda açılan postlara bak çok güzel öneriler var erkek bebek isimleri
(5,141 puan) tarafından
@emyy sağlıkla kucağınıza alın kızlar
Senin haftan erkenmiş daha bulursunuz inşaAllah gönlünüze göre uyumlu olması şart değil bence
Sahabe isimlerine bakabilirsin
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Hayır tabi ki de. Siz müsade etmeyin eşiniz bişey diyemiyorsa. Ne münasebet ben daha karar vermeden isim söylemek. Siz kesin ve net bir şekilde koymayacaginizi söyleyin. Çocuklarımızın isimlerine karismasinlar. Bence benim şahsi görüşüm bebeğin isim hakkı annenindir. Babanın da gorusu önemli ama asıl olan 9 ay karnında taşıyan annenin ne istediği. O kadar çok istiyorlarsa kendileri taşısın dogursunlar ona da istediği ismi koysunlar .
tarafından
Bana bekarken çok doktor çocuğun olmayabilir dedi o da en başından ne olursa olsun senden vazgeçmem dedi ona jest amaçlı sen koy adını dedim ama oda istemiyordu babasının adını şimdi tavırlarından cekinmeye basladi
(634 puan) tarafından
Esin de istemiyormuş o yüzden rahatlıkla söyleyin kayınpederinize hayır ben senin adını koymayacagim çocuğuma diye.
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Büyükler niye karışır hiç anlamıyorum bu sizin bebeğiniz sonuçta istediğiniz ismi koyarsınız hatta siz de hemen bebeğinizin ismini bulun her yerde adıyla paylaşın isimli hastane çıkışı alın bebeğinizi sürekli ismiyle sevin kayınbabanız da istediği ismi söylesin dursun 
tarafından
Benimde zoruma giden o cinsiyetine bile sevinmeyip bu haddi kendinde görmeleri kaynanam bile koymayın bunun adını diyor gelen vurmuş giden vurmuş diye
(1,070 puan) tarafından
O zaman sen hiç umursama bebeğine güzel isimler bakmaya başla kayınpeder ortada dolansın kimlikte hangi isim yazılı kulağına ne okundu önemli olan o
tarafından
Öyle yapcam çünkü yeni bir hayat yeni bir başlangıç olcak oğlum için illa birinin gönlü olcak diye koymak istemiyorum
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Valla bu konuda rahatssiz olacaktiysaniz kesinlikle cinsiyeti belli olur olmaz isim bulmaniz lazımdı. Ben korkumdan hemen öyle yaptım kimse fikrini bile beyan etmesin diye. Neticede benim çocuğum bir ömür ben seslenicem ona istemediğim bir ismi koymak istemem
tarafından
Evet salaklık ettim
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Koymam tabi ki . Böyle bir durum olmasa da koymazdım onlar büyüttüler koydular içimde kalsın istemezdim kaç defa anne oluyoruz sonuçta
tarafından
Valla doğru söylüyorsun bende koydurmuycam
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bu büyükler kendi ismi konulacak diye niye rest çekiyorlar anlamdım tedaviyle bir bebeğim oldu adını kayınbabamın adı koyduk hiç istemiyordum ama koyduk neyse ki anlamı güzel ama içimde ükte kaldı iki isim çok severdim iki isim olacak dedim gelip gidip eşime aman ne gerek var biri söylenmiyor diyerek aklını çeldiler eşime de bu konuda çok kızıyorum beni dinlemedi diye yani bebek senin bebeğin acıyı sıkıntıyı çeken sensin bırakın da annesi karar versin Allah nasip ederse torunum falan olursa asla karışmayacağım ne isterse onu yapsınlar bir daha bebeğim olursa bu sefer döğüş kavga bile çıksa kendi istediğim ismi koyacağım 
tarafından
Bende tedaviyle kaldım ama gebelik sürecim çok zor geçti kimse ne çektiğimi  bilmiyor  çok kötü seyler yaşadık ama hepsi ortak oldu simdi
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Bizde eşim dahil kimse karışmadi. Ben de normalde çok kararsizimdir ama Oğuzhan ismine kapıldım biranda kafamı karıştırmasınlar diye de herkese duyurdum. Kayınpederim ismi söz konusu bile olmadı ama bikac kere haber gönderdi kendi babasının ismini koysun diye. Benim babam vefat etti. Kendince incelik yaptı ama koymadık. Erkek kardeşim var o koyar diye. Müdahale etmelerine fırsat verme. Köy geç istediğin ismi
tarafından
Öyle yapcam  ismini koymadım diye tavır yapacaksa oda onun karakteri deyip gecicem
(1,384 puan) tarafından
Aynen öyle. Hiç tinlama
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Kız bulsana güzel bi isim
tarafından
Bulmadım ki hala

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 360 göst.
6 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy