0 oy
226 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar ben özelde doğurdum 6800dogum ücreti verdim bebeğin kuveze girerse hiç bir ücret alinmicak dediler benim resmi nikahim olmadığı için babamdan sgkliyim hastaneden çıkış yaptıktan sonra hastane beni aradı bebeginin sgksi yok yattığı her gece için 1000tl ödeme yapmak zorundasınız dedi gittik bebeğim fakülteye sevk edildi yattığı bir gece için 1000tl kuvez ödemesi aldılar buna hakları varmı nereye şikayet edebilirim

7 Cevaplar

0 oy
(5,674 puan) tarafından
Saglik bakanligini ara elindeki fatura ile hemen
tarafından
Nereyi ariyabilirim hangi numara
(5,674 puan) tarafından
184 numarasi
-Reklam-
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Hayır hakkı yok kesinlikle canım cimer e şikayet edebilirsin yenidoğan bebekten özel devlet fark etmez ücret talep edemezler 3 ve bebeğimde de ücret ödemedim hatta oğlumu başka şehir de özele sevk ettiler orada bile odememistim
0 oy
(181 puan) tarafından
Bende bebeğim kuvezde kaldı ek ücret ödemedim doğum ücreti verdik sadece niye öyle yaptılar ki sormadınız mi
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Hangi hastanede doğum yaptın herkes ne para meraklısı olmuş ya ben devlette de özelde de ücret alınmıyor diye biliyorum böyle durumlarda
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Normalde alınmıyor benim kız da özelde erken doğdu sadece doğum ücreti verdim her şey dahildi kuvoz ücreti alinmadi kapı süsü oda suslemesi takı yastığı foto albümü içindeydi hep. 1 ay kuvozde kaldı kızım bir TL alınmadı ama SGK yoksa durum nasıl oluyo bilmiyorum 
tarafından
Sgksi yok bebegimin ama internette 28gune kdr devlet karşılıyor dediler
(3,148 puan) tarafından
Keşke hemen vermeseydiniz muhtemelen öyle hakları yoktur. Bizimde etraftan bir sürü kişi konuştu çocuğu bıraktınız orda günlük 1000₺ alçaklar sizden falan yok dedikçe görürsünüz dediler kaç defa hst ile konuştuk almıyoruz dediler ve alınmadı da. Sağlık bakanlığına şikayet edin bence
tarafından
Nereyi aramaliyim
(3,148 puan) tarafından
184 ü arayıp bılgi alabilirsin şikayet edebilirsin sağlık bakanlığı hatti
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Beni devlet hastanesi özele sevk etti doğumu orda yaptım bebeğim 15 gün kuvozde kaldı ne doğum parası nede kuvozde kaldığı için 1 kuruş bile vermedik. 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Hemen kimliğini çıkarsaydınız devlet güvencesine geçerdi
tarafından
Kimligi hafta sonu araya girdiği için pazartesiye kaldı
(7,459 puan) tarafından
Ücret alamaz normalde bende Özelde doğum yaptım 17 ay önce üç hafta küvezde kalmıştı bir kuruş ödemedik ama bunu duymuştuk para isteyen özeller var o yüzden hemen kimliğini çıkartmıştık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
5 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sendeee (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.