Geçenlerde eşim olacak heriflede tartıştık yine çok büyük olay cıktı ana avrat düz gitti yine aradım anlattım derdimi bizimkilere biliyolar zaten halimi anlasamadigimizi surekli kavga halinde olduğumuzu yok cocugun için sabret bilmem ne resmen telefonu kapatmaya yer arıyorlar 1 değil 2 değil diyorum geleyim çocuğa annem bakar bende çalışırım kızım zaten 3 yaşına girecek başlarına kalicaz diye korkuyorlar heralde sanki herşeyi kendileri yapmamış gibi davranıyorlar benim başıma saran da kendileri yok konuş çok iyi çocuk ailesi de çok iyi bilmem ne tanımadan etmeden milletten duydukları kadarıyla bende tamam dedim konuştum bir kaç ay iyi birine benziyodu hicbir yanlışını görmedim aileside öyleydi 3 4 ay konuştuk hemen olmaz böyle soz yapalım adını koyalım bilmem ne tamm dedim anlasiyodukta bir yıl sonrada düğün oldu evlendikten sonra gerçek yüzlerini görmeye başladım hani içlerine girmeden taninmiyo3ya o hesap bu sefer kavgalar sıkıntılar başladı 1 kızım vardı onun için katlandım hep ufak tefek şeyleri görmezden geldim ama artık iş çığırından cıktı aşırı arttı ve büyüdü kavgalarımiz ve bunların hepsini yok sayıcılar görmezden geliyolar resmen çek diyolar 1 hafta önce yine büyük olay cıktı aradım yine aynı şeyler yani gelme gibisinden kapattılar telefonu ertesi gün bekledim ararlar diye yok 1 haftadır tik yok insan yalandan da olsa arayıp nasılsın demez mi ya en son hüngür hüngür aglamistim telefonda hiç aramadılar o gün bugün bende aramıyorum asla da aramiycam artık ben onlar için hicmisim onu anladim ..