0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Merhaba kızlar önümüzdeki pazartesi günü doğum olucak çok az kaldı oğlum hazta olduğu için mecburen geç kaldım biraz toparladı hamdolsun birde benim ağrılarım var ne olur ne olmaz diye artık koyayım diyorum

2 adet 5 li hastane çıkışı

2 adet normal yenidoğan takım 

2 âdet tulum.

1 adet kalın peluş battaniye

1 adet muslin

Emzik (oğlum tutmamisti çok zorlandığım için deniycem

Islak mendil 

Ağız silme mendili

Bez (20adet) sayı az mı??

Kendim için

2 adet pijama takımı

Hırka.

Alt üst ic çamaşıri 

Ped

Tülbent (tesettürlüym)

Terlik 

Kızlar şuan çantayı inşallah yerleştirmeye başladım eksiklerim neler yardımcı olursaniz sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle sezaryense eğer bitter çikolata nescafe ve kettl ben normal dogum yaptım kettl götürmüştüm sürekli anne çayı içiyordum:)
(1,247 puan) tarafından
Onları aldım cnm aklımda Sezaryen olucak Allah'ın izniyle çikolatayı bilmiyordm aldırırm:)) anne çayında ne var cnm nereden aldin
tarafından
Humana çayını aldım canım ben erken dogum yapmıştım eşim ezcaneden almıştı hemen süt arttırıcı çok işime yaradı:) sağ salim kucagına alırsın inşallah ❤️
(1,247 puan) tarafından
Eşimede aldırmışlardi cnm ben hastanede içtim sadece eve gelince icmedim nedense yazınca aklıma geldi:)))
Amin inşallah Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Biberon al her ihtimale karşı yanına emmeye bilir süt sağman gerekebilir. Kendin için çorap al göğüs pedi de benim.cok işime gelmişti iç giyim kullanmayinca ucunu falan belli etmiyordu direk onu koyunca bol.bol Nescafe al yanına plastik bardak küçük bir ısıtıcı falan hepsi lazım oluyor ya :)
(1,247 puan) tarafından
Biberon varda ucunu değiştirmem lazım cnm sağlık ocağındaki ebe gerk yok dedi bende ucc  almadım
0 oy
tarafından
Emzirme südyeni.

Bez sayısı yeterli bence.

Ayrıca bebek için zıbın atlet de koy canım şu önü açık göğneklerden de koy. Ama iki adet hastane çıkışı ve iki takım yeterli tutumlar fazla. 

Sezeryan olacaksan kendine kahve koy

Ne olur olmaz süt sağma aleti de koy.

Çorap koy kendin için. 
(1,247 puan) tarafından
Emzirme sütyenini yazmayı unutmuşum
Biberon var cnm alayım onuda yanıma
Kahvede aldım aut sağma aletm yok :/
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Sezeryanda eğer kahve ve bitter cikolata koy kahve narkozu atmana yardımcı olur göğüs pompasida koy ne olur ne olmaz ve göğüs ucu kremi . Bunlarda koyarsan tamamdır 
(1,247 puan) tarafından
Ayy göğüs ucu kremi almadım öyle sorun yaşarsam eşime aldırırm
Kahve aldım cnm onuda koyarım göğüs pompası almadım ya süt gelmezse aldırırm
(1,089 puan) tarafından
Kendine kalın Polar Hırka tarzı birşey al ben narkozu atarken önce tır tır titredim sonra şakır şakır terledim çok değişik oluyor
(1,247 puan) tarafından
Ayy koyayım bende çok terlemistm ya :(( titrediğimi hatırlamıyorumda yinede yanımda dursun
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ayağına çorap al kendinin kağıt havlu yada normal havlu al alt çamaşır yerine deeped al kullanışı daha kolay hava soğuksa yaşadığın yerde pijama altına içlik gibi bişey giy hastane sıcak oluyor ama çık gel et eve soğuk kaparsın diye bebek için pişik kremi al göğüs pedi al
(1,247 puan) tarafından
Pişik kremi alayım yanıma dependi önermiyorlaf diye almadımda o an alırım olmazsa ama dediğin gibi içlik bişey mantıklı baya soğuk olucakmis
Çorapla patike
 alayım bari
(6,437 puan) tarafından
Vallaha ben deeped kullandım külot gibi giy çıkar oldu pedi takamazdım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
+1 oy
5 cevap 67 göst.
+1 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy