Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bugün eşimin yaptigi cimrilik
0
oy
871
göst.
1 Ocak 2023
Diğer
kategorisinde
Anne123
(
403
puan)
tarafından
soruldu
Bugün eşimle çocukları anneme bırakıp çarşıya çıktık ucuzlukcuya girdik kek kalıbı ve yumurta tavası almsitim birde su bardağı alim mi dedim onu dememle orda benle herkesin içinde kavga etti aşırı zoruma gitti alt tarafı bir su baragiydi sonra gitti kendi ailesine bir sürü birşey aldı bnde onu orda bıraktım otobüsle annemlere gittim lanet gelsin ben birşey istediğim zaman hep böyle ama kendi tarafina herşeyi alır dua edin iş bulup caliscam bu adama muhtaç olmayim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
14
Cevaplar
+2
oy
1 Ocak 2023
Baby boyum
(
122,383
puan)
tarafından
cevaplandı
bak en buyuk hatan sen istedin o almadimi tamam haksiz adam sonuna kadar haksiz ama almama sebebi ne dukkanda cok oyalanmai para sorunumu bi sebebi olmali ama boyle durumda aaa bana almadi ama kendi tarafina herseyi aliyon dedinmi hakliyken haksiz dusersin karistirma kendi tarafinj
1 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
Parasi için gereksizmis evde 4 su bardağı vardı bende çıkmışken alayım dedim bana hep böyle yapıyor ben birşey istediğim zaman hep gereksiz ama kendi ailesi istemeden alır o benim zoruma gidiyor alsın ama önceliği ailesi olması gerekmez mi
1 Ocak 2023
Baby boyum
(
122,383
puan)
tarafından
yorumlandı
tamamda o an aileyi karistirma sen karistirdikca ters teper 1 alcaksa 3 alir inada bindjrir senin bu tavrin fevri olma mantiginla hareket et hep bu sekilde olursan senden sogur
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Ocak 2023
Hediye
(
5,535
puan)
tarafından
cevaplandı
Nie soruyorsun ki eksik ki sen alıyorsun köy sepete direk kasada görsün adamın ne olduğunu biliyorsun cnm
1 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle yaparsam kasada bırakır bune bu gereksiz zaten bı yerde yanımdan ayrılmaz ki alım sepete koyyum
1 Ocak 2023
2323
(
2,174
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne itici erkek tipi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ocak 2023
Ozlemyy
(
987
puan)
tarafından
cevaplandı
Boyleleri evlenio aile olmasınlar ya.o zamn gitsin onlarda yeyip içsin. Bırakıp gitmn iyi olmuş.
1 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke bu huyun bilseydim asla evlenmezdim
1 Ocak 2023
Ozlemyy
(
987
puan)
tarafından
yorumlandı
Işte nerden bileceksin.kendin adam etmeye çalış. Valla hic taviz vermeseydin.alacagim deseydin istediği kadar konuşsun.
1 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok artık hiç bişey almam çok zoruma gitti
1 Ocak 2023
Ozlemyy
(
987
puan)
tarafından
yorumlandı
Ekmeğine yağ sürmüş olursun.
Yok dedikce iki tane alacaksın.
Böyle böyle yola gelecek.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ocak 2023
Can__can58
(
5,406
puan)
tarafından
cevaplandı
Niye soruyorsun bu da alınacak deyip sepete atsaydin belli ki parasi var, birakin artık şu güzel huylari=) yaranilmiyor=) al at sepete alinacak bu o kadar, adam yerine koyup sordun ya ondan öyle celallendi
7 önceki yorum göster
2 Ocak 2023
Can__can58
(
5,406
puan)
tarafından
yorumlandı
=))) varken harcayamamak daha kötü kızıyorsun adama. Olmazsa hadi parası yok dersjn
2 Ocak 2023
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Iste senin durum bizden fena :)
2 Ocak 2023
Can__can58
(
5,406
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kız ben değilim =) benim kocam da aşırı savurgan o hep alalim der ben almam. Şimdi bile tatlı sipariş verelim dedik en pahalisini ver diyor =)))) defol dedim
2 Ocak 2023
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen kimsin kiz post sahibi sandim herhal seni.
Ben hiç isme bakmam ki:))))
2 Ocak 2023
Can__can58
(
5,406
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben nacizane yorumcuyum=))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ocak 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,048
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin sonuna kadar haksız ama alayım mı edeyim mi deme al. Onu harçlık vermeye alıştır yada ek kart iste aylık kendin için özel harçlık iste kadın kıstıkça erkek alışır. Kadın sustukça erkek alışır. Bir doktorun videosunu izlemiştim demişti ki erkek çok para harcadığı kadını terk etmek istemez. Ben buna katılıyorum çünkü var olan parasını sen harcamazsan o harcayacak yer buluyor
1 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
İnanır mısın eşim hiç harçlık vermez istediğim zaman kavga eder herşeyi ben alıyorum napcan diye
2 Ocak 2023
sazh
(
5,116
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklı bir yorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ocak 2023
Anneeecilik
(
279
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok üzüldüm senin adına. Erkeğin iki gömleği varsa birini yırt derdi bı yakınım. Biraz kaba bir tabir ama doğru. sen yemezsen o yedirecek bir yer buluyor keşke en başta yola getirseydin bu hoduğü... gittin dönmeyecek misin ?
2 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
İkiz çocuğum var mecbur döndüm çok küçükler daha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ocak 2023
Mltmyldz
(
285
puan)
tarafından
cevaplandı
Eve birşey alcaksan böyle ufak tefek eşinle gitmşceksin ondan sadece para alcaksın gidip kendin geze geze alacaksın :D geçenlerde çarşıda halı örtüsü almak istedim dyorum zaten kendinede sürekli biliyor alacagımı ne yaptı almadı şimdi olmaz para yok dedi gittim pazardan aldım kendim o yokken :D benm eşimde öyle herşey gereksiz onun için eşyaya gelince boşa para harcıyorsun der.. Çay bardagı almam lazım almıyor su bardagımız bizimde yok kırılıyor sürekli bunlar alınması lazım sen tut eskiden kolaların hediyesi olurdu kaynanacım o bardaklardan verdi bana oğlumun parası yok dye su bardagı yap dedi gittim inadına bardak aldım eşim ne dedi hiçbşey :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
Nisan KC
(
4,097
puan)
tarafından
cevaplandı
Benm eşim tutmludr ama bu kdar abartma mesla çarşıya gitck olduğumuz zamn ben söylerim ne ihtiyaçlr bunlar ne kdar bütçemiz var ona göre davrancam derim skntı çıkarmaz ekstra bişy alck olduğumda ya bnu söylemeyi unutmşm şmdi mi alayım gelck ay mı alalm dye sorarm çnkü azda olsa brkim yapmya çalışyruz asgari ücret alıyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
Berobi44
(
127
puan)
tarafından
cevaplandı
Boyle okuyunca sinir oluyorum ustune git pes etsin biktir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
Selma1632
(
115
puan)
tarafından
cevaplandı
Sende evdeki dort su bardaginu kaldır deki kırıldı.plastik bardak al iki tane onla ver herşeyi misafire bile öle yap rezil olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
Cinarimmmm66
(
150
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşimde öyle çok sinir oluyorum herşeyin en ucuzunu alır ve birşey istediğim zaman kırk takla atarım alsın diye
2 Ocak 2023
Anne123
(
403
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni en iyi ben anlarım başkaları al para acıma diyorlar yapmaya çalışıyorum ama her iş adamda bitiyor
3 Ocak 2023
Cinarimmmm66
(
150
puan)
tarafından
yorumlandı
Almıyorlarki napalim dimi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
Selo De Bana
(
25,224
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayır su bardağı alırken ona mı soruyorsun bazen kadınları da anlamıyorum yani su bardağı lazım eve alıyorum bitti yani. Bu kadar kölesi olmayın kocalarınızın, yakında nefes alırken izin alacak kadınlar var şurda ya.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
Betiz
(
6,438
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim eşimde aynıydı şu kızartma süzgeçi var ya milyoncuda onun parasına bakmadım diye 10tlymiş bu arada bıraktırdı ben çok rahatmışım paraya bakma huyum yokmuş ama ben naptım doğru yanlış umurumda olmadan buna kızıda dahil ne aldıysa kavga ettim ama öyle böyle değil isterse boşasın diyorum kavga ede ede 3.senem düzeldi karışmıyor birde bu 10tl ailene 1 tl harcarsan habersiz hakkım sana helal değil dedim çöp almıyor ama herkese yardırıyor seninki gibi şükür baya düzeldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2023
ikbal
(
50,769
puan)
tarafından
cevaplandı
parasi olmaz simdi degil der anlarim da ailesine almis parasi varmis sirf onun icin calisma sizede almak zorunda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
209
göst.