0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (7,773 puan) tarafından
Her yolu denedim ısınmıyor uyku tulumu ile yatırıyorum oda sıcaklığı 25 derece uyku tulumunun içine 2 tane uzun kol giydirmeme rağmen kolları buz gibi göğsü sıcak sadece kolları neden olabilir

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kalın giyinip üzerini örtmene ramen soğuksa kolları ya odanız çok soğuktur yada kansızlık vardır çocukta canım 
(7,773 puan) tarafından
Sağ ol canım bunlar değil başka bişey var ama anlamadım.
-Reklam-
0 oy
(107 puan) tarafından
terliyor ve ter durdukça soğuyor 25 derece çok yüksek heleki tulumun içinde 2 badi bide 22 derece tek badi tulum ile deneyin 
0 oy
(6,057 puan) tarafından
Kalin giydiriyorsundur terliyor ustunde kuruyodur ve çocuk koldan bakacakdan üşümez ayaklari ensesi göğüs kafesi sıcaksa sorun yoktur ince pijamayla yatiyor oglum usunu ben örterim o açar evim 25 derece geceleri  çorapsız uyuyor 
(7,773 puan) tarafından
Yok canım terlemiyor deneyerek kalınlastrdim kollarını bir türlü isitamadim
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Benimki de aynı ya. Bir çıtçıtlı kolsuz badi üstüne uzun kol çıtçıtlı badi üstüne normal kazak altına da bir kilotlu çorap bir pijama bir de kısa çorap giydiriyorum. Benimle uyuyor daha 8 aylık. Geceleri üstünü ortuyorum o açıyor dönüyor falan elleri buz gibi hep ısınmıyor hiç. Gün içinde normal ama. Gece sanırım hareketsiz kaldığı için eller de açıkta olunca soguyo.
0 oy
tarafından
Çok sıkı giydirdiğin için de olabilir,  terleyip üşüyordur.  Uyku tulubu ile uyuyordu oğlum hep soğuktu ama şimdi ince bir gecelik ile uyuyor ne terliyor ne üşüyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
11 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 135 göst.
11 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 618 göst.
0 oy
8 cevap 292 göst.

409,029 soru

12,293,955 cevap

38,281 kullanıcı

Kategoriler

...