+1 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (2,367 puan) tarafından
Kızlar çocuğumun kulakları intihap oldu implant adayı takamiyoruz kulaklıklarıni çocuk sürekli istiyor ama takamiyorum yaranın üzerine ağlıyorum tam iki gündür 

Annem aradı açmadım ağladıgimi duymasın diye annem daha sonra tekrar aradı kızım niye açmadın dedi bende dedim böyle böyle anne diye üzülme kızım Allah sabırlar versin dedi buraya kadar her şey normal zaten annemle çocuğumun yüzünden bir kaç tartışmamız oldu bilenler bilir lafını sözünü pek bilmez neyse analık hakkı var diye affettitm annemi ve Allah affediyor ben kimim ki affetmeyim dimi 

Annem dediki bir tanıdığın çocuğunun durumu aynı senin çocuğun gibiymis kulaklığını okulda kırmışlar paramparça olmuş dedi ben intihapmicin ağlarken zaten takamiyorum çocuk istiyor 

Anne dedim nerden duydun bilmiyorum ama her doğru her söz her yerde söylenmez niye yarama tuz basiyon ne demek istiyon dedim hep dediğimi yanlış anliyon dedi bundan öncesinde haradan aliyon kulaklığı büyük picak altına yattı gibi sözler konustu çocuğumla bana bide aklıma.bile gelmiyonki dediği için bir ay küstüm anneme şimdi yine ağlattı yoruldum annemden artık babam diyorki çocuğun saçlarını uzatın kulaklığı kapansın neden ya neden sen gözlük takiyon çıkar ozaman çok ağlıyor um evladimin acinami annemin bosnkonusmalqrinq mi annemin numarasını sileceğim beni huzursuz ediyor dengesiz konuşmalarınla 

4 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Burda bir odyoloji vardı ne olursun gör postumu öne çıksın neden intihap.oldu öleceğim çok çaresizim doktora götürcegiz zaten her takanda oluyormu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
PoST çıksın 
(2,367 puan) tarafından
Soalaisn canım
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Önceki mevzuları tam anlamadım ama bu konuşmada çok sıkıntı bir şey görmedim bence sen hassas olduğun için fazla alınmışsın bu sefer 

Allah şifa versin kuzuya
(2,367 puan) tarafından
Canım ah bilseydin bu neler etti
0 oy
(20,318 puan) tarafından
Allah akıl versin ana baba seçilmiyor işte bende babamı sevmıyorm lafını sözünü bilmez seni çok iyi anlıyorum düşünme onu boşver stres olma yavrunu düşün Allah şifa versin
(2,367 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ama içim yanıyor
(20,318 puan) tarafından
Üzülme insanlar kötü
(2,367 puan) tarafından
Biliyorum.oncesinde böyle değildi
(20,318 puan) tarafından
Biraz mesafe koy ben ööyle yaptım
(2,367 puan) tarafından
Bende yapacağım

İlgili sorular

0 oy