0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (117 puan) tarafından
Daha önce Alan var mi kızlar interneten sipariş mi veriyoruz nasil oluyor acaba ve hangisi daha iyi elmas mi yoksa prilanta mi ❤❤

5 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Mağazadan almıştık 5 yıl önce bana göre pırlanta pişmanlık %30  aldığın ücretten zarar ederek satiyorsun halbuki duan fiyatı 10 bin yüzüğün ama benden 1.800 tl ye alıyor zen.
(117 puan) tarafından
Ayyy ozaman almayım ben Paralarim boşuna gitmesin
(4,292 puan) tarafından
İlerde satarım düşüncen varsa pırlanta tercih etme beyaz altın yüzükler tercih edebilirsin sadece zen değil tüm pırlanta zarar ediyor malesef
(12,954 puan) tarafından
Kiz niye satiyosunki zaten. Benimde evlilik teklifi yuzugum zen tektas asla satmayi dusunmedim
tarafından
Durunun annesi pirlantanin ne özelligi var neden onu tercih ediyorlar
(4,292 puan) tarafından
Ben satmayı düşünmüyorum ama Allah korusun çok zor durumda kaldigimda derdime derman olsun kafasindayim.  10 yıl sonra 1.800 tl sakız parası olur ancak o yüzden ben mantikli bulmuyorum pırlantayı.  Merveelif; değerli bir taş Nadi taşlar olduğu için ve asla kararma vs olmuyor altı yüzüklerin kullanilan taşlar ile arasında baya fark var hatta pirlantalarin bile kendi aralarinda siniflandirmalari var d e h gibi harfler ile ve lekeli lekesiz gibi ayristirmalar renklerine göre de siniflandirmalari mevcut bu siniflarina göre bile fiyat fark ediyor bana göre dediği gibi mantikli bir harcama değil
-Reklam-
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Ben öyle yatırımlık almıyorum. Hepsi pırlanta
0 oy
(2,987 puan) tarafından
En mantıklısı altın ne gerek var 10 bine yüzük alıyorsun 2 bine satamiuorsun ama altın günden güne değerleniyor 
(117 puan) tarafından
Pirlanta pahali bir taş diye düşündüm belki zor durumda kalirsam bir gün pahali satarim diye dedim ama öyle değilmiş
0 oy
(135,797 puan) tarafından
benim tek tasim zen kullanisli kaliteli guzel ama online alinirmi bilemedim
(117 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
24 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Muge (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 181 göst.
13 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu