0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından

Kızlar öncelikle selamın aleyküm

Oturduğumuz evde rutubet var yatak odasında orda kalamıyoruz salonda yatmak zorunda kalıyorum 1 yaşında oğlum var hasta olur diye yatak odası sürekli havalandırıyorum 5 ay önce yaptığımız boya dün baktım akmış baya bı duvarlardan ve bit gibi böcekler oluşmuş duvarda sadece siyah olan yerlerde internetden biraz araştırdım lavanta yağı ile temizlenirlermiş gümüş böceği mi ne insanı da ısırdığı zaman felç bile yapıyormuş bu evde 1 senedir yaşıyoruz ve çok taşınmak istiyoruz ama imkanlardan dolayı olmuyor maalesef ki yani dicegim oo ki başına gelen evinde olan oldumu nasıl geçer en kolay :(

5 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından

Bizim de rutubetli ama böcek görmedim hiç hayırlısıyla su evlerden bir kurtulsaydik:ermm:boya aldım.bugun bakalım nasıl olur

(206 puan) tarafından
İnşallah da olmaz ya bende ztn böceklere karşı bı fobim var bı an önce kurtulmak istiyorum
(14,123 puan) tarafından
İnşallah ben de çok korkarim
(1,405 puan) tarafından
boya rutubetli engelliyor mu bebeğim hatta oldu bu yüzden
(14,123 puan) tarafından
Vallahi trendyoldan birtane tavan boyası aldım kullananlar memnundu nrmalde de boyuyoruz hep ama bir de bunu deneyelim dedim bakalim
-Reklam-
0 oy
(5,873 puan) tarafından
Bizim evde rutubetten maf olmuş böcek görmedim hiç ama gerçektnn bzde salonda yatyoruz yerde yatyoruz yerimiz rahat degil:( bizde tasinacaz mecbur ev sahibi evden çıkarıyor 
(206 puan) tarafından
Ayy çıkartma sebebi ne acaba bu kış ayında bizimkide bazen alt dubleks vs yapıcam diyorda daha 1 senedir evdeyiz çıkartmaz kira da 1700 TL bizim çıkartırsa çok kötü olur rabbim yardımcınız olsun
(5,873 puan) tarafından
Vala biz zaten hep çıkmak istyordik 7. Kat cnm ev hep rutubet li çocuğum yaramaz camalra çıkıyor ev çok küçük adım atacak yer yok kızımin yatağı yok dolabı yok yerde ytyoruz işte mayısta ev aradık bulamadık adam demiş kirayı beş yapacam çikin dye eşim bu eve 5 çok deyince artık bzde çıkmak istyriuz en üst katayyim bnde
(206 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kiralar çok uçtu gerçekten bizde istiyoruz ama olmuyor iyi yapmışsınız
(5,873 puan) tarafından
İstanbul da  5 binden aşağı yok
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Bnde nemli yerde yaşıyorum çok tiksiniorum o böceklerden boyutları var küçükte var büyükte gördüğüm yerde öldrüorum yine çıkıo ama insana zarar vermio muş duvarda boşluk varsa kapatın bizim her yer boşluk işçiliği iyi değil vel hasıl kelam kurtulamadım ben
(206 puan) tarafından
Ayy deme kız öyle şuan korku girdi içime babamların evine bı haftalığına gidicem eşim tadilat yapıcak alçı boya tekrardan yoksa asla odaya adım bile atamam korkudan sizde birşeyler deneyin
(3,504 puan) tarafından
Korkma bnde çok korkuyordum artık ayagımla bile öldürüom çok sıkıldım tabiki bişyler yaptım ama yok bitmio sürekli ürüo
(206 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun zararı varmı küçük bebeğe karşı falan peki ?
(3,504 puan) tarafından
Bnde kulaklarına kaçar zarar verirler die düşündüm çok şükür şimdiye kadar bi sıkntı olmadı inş hiç olmaz
0 oy
tarafından
O böcekten çok çektim nefret ediyorum gümüş böceği evet .Allah yardımcın olsun 
(206 puan) tarafından
Gerçekten mi nasıl bitirdiniz acaba
tarafından
Bitiremedim evi taşıdım
0 oy
(144 puan) tarafından
Ev kendinizin mi ? Kiracı iseniz ev sahibine söyleseniz rutubetin kaynağını bulup yaptirsa olmaz mı . Allah korusun rutubet insanı hasta ediyor mesela bende romatizma var rutubetten dolayı 
(206 puan) tarafından
Malesef kira ve şuan en uyguna biz oturuyoruz çıkmak çok istiyoruz ama imkan yok maddi olarak malesef odada yatamıyoruz salonda kaldık öyle oğlum için zor oluyor bı çağresine bakıcaz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Damla berna (2,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.