0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (368 puan) tarafından

Kafaya koydum alayım diyorum. Ama bu yandan boşa mı alıyorum ki diyorum faydalı mı cidden onu da emin degılım denemek lazım. Ama fiyati var iste biraz. Kızlar artık fiyatı neysede alamk istiyorum ama 16 aylık bebeye kullanılır mı ki  siz kacıncı ayda basladnz  ve cidden fayda oldu mu coook sagolun 

image

5 Cevaplar

0 oy
(4,150 puan) tarafından
19 aylıktı küçük kızım ya da 20 galiba yani bir iki ay oluyor şuan kullanıyorum hala 22 aylık oldu ablasına 5 ml ona da yarım veriyorum
(368 puan) tarafından
Gizle gorulur faydası oldu mu
(4,150 puan) tarafından
Ayriyeten imunol şurupta kullanıyorum geçen grip oldu ama 3 güne düzeldi şükür ise yaradiklarini düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Bir yaşından beri kullanıyorum canım hem oğlumda hem de kızımda. Balıktan alınan vitamin için çok ayrıntı var demişti doktor en iyisi de balık yağı kullanmak ama tabi uygun koşullara sahip derin deniz baliklarindan elde edilen yağlar. Mollers ve carlson bu konuda en iyilerden.biri yazlık biri kışlık  
0 oy
(6,698 puan) tarafından
Eltim bana önerdi ama daha alıp vermedim. Kendisi doktor kızına en iyi şeyleri yapar demekki ise yarıyor ki veriyor 
(368 puan) tarafından
Vaay doktor Elton var sanslısın kız :)
(6,698 puan) tarafından
Ahahah evet var canim :)
0 oy
tarafından
kullanmadim hic.. ilk cocugumda dr sormustum yedirmenin faydasi hicbirsey de yok demisti.. yani onun yerine omega 3 den zengin balik verebilirsin.. yanii hic omega almiyorsa surup mantikli..
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm benım kız 16aylık 13aylıkken başladm hem hastalıklardan koruyor hem kılo aldırıyor sımdı haftada bır yada ıkı verıyorm cunkı balık mevsımındeyız balık yiyor zaten onun harıcınde yazın hergun 5damla seklınde verıyorm aşırı memnunum tereddütlü aldm buda boş cıkar kesın işe yaramaz dedım ama yaradı:)Kılo almıyordu kızım 8aylıkken 8kıloda kaldı 12aylık oldugunda hala 8dı bu benı endışelendırınce yaşına girer girmez başladm bı sorunumzda olmadı bırde aromalı oldugu ıcın severek tuketıyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 171 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 114 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 378 göst.
5 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde SultanGokmn (17 puan) tarafından soruldu

409,221 soru

12,299,148 cevap

38,396 kullanıcı

Kategoriler

...