Ya dger bolume yazdım kımse yazmıyor herkes kndı halınde onemlı bısey bnm 40-1 hftam oldu yarın doktra gdıcem esım carsmba askere gıtcek ve bn doktra esım carsmba askere gtcek bn sunı sancıyla dogum yapmak istiyorum ızın verirseniz esım dogum ıznı alcak desem sızce sunı ağrı verırmı
İnsanlar genelde başından geçen şeylere yorum.yapiyolar daha önce sizin yaşadığınızı yasamadigimiz için cevap vermiyor olabilirmiyiz acaba neden bilmediğimiz bişey için bence verir yada vermez deyip seni boşuna üzelim yada ümitlendirelim anlamıyorum yani konu hakkında bilgisi olan zaten yazar yersiz sitemler hiç hoş değil. .
canim israrla konu aciyosun ısrarla bilmedigimiz icin yazmiyoruz yazamiyoruz doktoruna sorsana
Arkadaşım senin kimseye kızmaya hakkın yok eğer cevap verilmiyorsa kimse bilmediği için vermiyordur sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz böyle şeyleri bize değil doktoruna sor
Valla cnm bnm ilk gebeligim ve daha 29 haftalik ama belki de yaparlar sana mantik olarak haftan dolmus bi sansini dene belli olmaz ins gonlunce olur hersey
Bunu doktoruna sormalısın cnm biz bilemeyiz, zaten doktordan doktorada fark var belkş kabul eder belkş etmez
Canm bilmiyoruz ki yazalim ama bence baslatabilir dogumu oyle tahmin ediyorum
Sanmam bence vermez benim bildiğim kadariyla
Benim gittiğim doktor 40. Haftan dolduktan sonra sana suni sancı verelim dogur dedi .annemde istemedi kendi sancini bekle dedi
Belli olmaz yapmayabilir az acilma varsa yapar bnmko 2 cm acilma vardi suni sanciyla dogurdum doktora gidene kadar yuru bol bol acilma olmasi icin netten bak o hareketleri yap acilma olsun suni samci versn ben artk dogsun dedim yurudum aksamina dogumhaneye alindim
Ozel hastaneye gidiyosan suni sanci verirler ama devlet hastanesinde vermezler.
Cnm bebek dönmüş mü kanala girmiş ise..doktora söyle..suni sancı ile başlatıyor lar ...ama özelde ki doktorlar bunu yapıyor diye biliyorum..devlette Bi fikrim yok..
Canm bazilari devlette yapmazlar ozelde yaparlar diye yazmislar ama yanlis doktora bagli ozeldeki doktorlar da bazen suni sanci ile dogum yaptirmayabiliyolar özele gidiyosan doktorunu arayip ogrenebilirsn
Cnm ben 40-6 olmuştum baktım alacakları yok dedim ben artık hareketlerini hissedemiyorum çocuğuma bişey olursa siz gorursunuz diye kizmistim öyle bişey yoktu ama artık yatıp kalkamiyodum nefes alamiyodum hemen aldılar sende de açık açık inşallah yaptirirlarda hem babası görür hem sevdicegin yanında olur inşallah
Sıcak suya otur sonra oturup kalma hareketini yap bence ise yarar
Vallahi 7 haftalik hamile biri olarak inan okuyorum genelde sorulari ama sahsen bu tarz ileri gebelik sorularinda pek bi bilgim olmadigindan cevaplayamiyorum haliyle
1,493,308 soru
24,399,421 cevap
349,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın