0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Mesela şimdi oyun oynuyor bana bir şey gösterecek anne bak diyor. Ben yüzünü ona çeviriyorum ona bakmama rağmen yine anne bak diyor bakıyorum oğlum dersem gisterecehi şeye odaklanıyor ama demezsem hala anne bak demeye devam ediyor. Dün yine anne ban dedi yüzünü çevirdim yinr anne bak dedi bakalım baktığımi anlayacak mı diye hiç ses etmedim ama gözünün içine bakıyorum. Ben efendim oğlum diyene kadar anne bak demeye devam etti en sonlarda bağırmaya başladı. En son efendim oğlum dedim göstereceği şeye odaklandı. Neden acaba normalde her şeyi anlar. Konutları çok güzel yerine getirir. Konuşması çok güzel ama neden bu konuda böyle anladım 

4 Cevaplar

0 oy
(427 puan) tarafından
Sizin bakıyorum deyip bakmadiginiz olduysa oyle yapiyorlar
(1,139 puan) tarafından
Hatırlamıyorum ki genelde babasıyla konuşurken araya giriyor bende ilk onu dinlemeye çalışıyorum eşime bir dk deyip oğlumu dinliyorum sonra eşimle konusmaya devam ediyorum ama ona bakmadıgimda  olmuştur belki
(427 puan) tarafından
Bakiyorum dediğinizde bakiyor olun o hafızasında kalmıştır bakmadiysaniz bir kaç kez
(1,139 puan) tarafından
Şimdi sürekli bakıyorum ama illa lafla duyacak sanırım alışmasi biraz zaman alacak
-Reklam-
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu
0 oy
tarafından
Canım olabilir çocuk bu, her seferinde hep normal tepkiler bekleme, belki başka bir oyun sanmıştır. Her seferinde senden cevap bekliyor da olabilir, her çağırdığında efendim oğlum diyerek dön yüzüne bak, her seferinde bunu yapacak mı takip et. Bir şey olmaz kuzum, bazen onlar bizi çağırırken bile kafalarında 40 tilki dolaşıyor. Akli başka bir şeyde de kalmış olabilir. 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
İstersem tüm bedenimle oraya gideyim ( bakıyorum kızım ) demeden konuşmasına devem etmez ... Birşey anlatırken ( anne dinliyor musun der evet deyince anlatır ,) emin olmak istiyor jznsnndns

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 239 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 341 göst.
21 Ağustos 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysus35 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,029 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...