0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (3,636 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2 bucuk yaşında oğlumla başbaşa yken gayet güzel yemek yeriz televizyon bakarız oyun vs oynamaya çalışırız yaramazlık ta yapar ama cok degil benleyken eşim gelince kuduruyo veya Bi başkası olunca biyere gidince hiç sözümü dinlemez saymaz ama başbaşa yken dinler sözümü mesela beraber markete gidelim elini tutar hiç bırakmaz yanımdan ayrılmaz eşimle beraber gideriz üçümüz deli dana gibi seke seke koşar elimizi bırakmaya çalışır senden korkuyor diyor ondan mı öyle acaba bşrde başkalarının yanında hiç dinlemiyor dedesi babaannesi anaa sesi vs her yaramazlık yapınca hoşlarına gidiyo gülüyor ediyolar o daha da yapıyo gülmeyin diyom laf anlayan yok 

12 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Normal, her cocuk oyle,  baskasini gorunce ki bu baba bile olsa hemen simarip kuduruyolar.
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Aynı benim oğlumu tarif etmişsin. Benimki de 2 buçuk yaşında olacak. Eşim evdeyken bambaşka bir çocuk benimleyken bambaşka. Eşim evdeyken uyumaz kendi kendine oynamaz 5 dk rahat vermez sürekli herseye ağlar eşime buna inandıramıyorum ben :) sanırım onlara şımarıyorlar
0 oy
(299 puan) tarafından
Gayet normal her çocuk yapiyor boyle emin olun simariyolar birde karsi taraf ne yaparsa yapsin gülünce daha çok yapiyolar 
(3,636 puan) tarafından
Evet cünkü iyi bişey yapıyom sanıyor güldüklerğn de
0 oy
(252 puan) tarafından
Bu biz olabilir miyiz acaba aynısı tam benim hayatim bu şekilde oğlum yanımda oturur elimi bırakmaz ama eşimle dışarı çıkınca yolda tutamayiz yemeğini yer oyun oynarız tamam ben kızıyorum çabuk sinirleniyorum eşimde senden korkuyo diyo alakası yok bence ben kararlıyım istediği olmayınca agliyo mesela gel diye cagirmiyorum ağlaması bitince gelip sariliyo ben üzüldüm diyo eşim varken daha çok agliyo çünkü yapıcani biliyo
(3,636 puan) tarafından
Bi önceki postuma baksana
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Çocuk kimden yüz bulursa onun yanında anneyi dinlemez burda iş eşinize ve babaanne ve dedeye düşüyor sizin kurallarınıza çizgilerinize saygı duyup ona göre hareket etmeleri gerekiyor gerekirse sert bir dille uyarın çünkü zamanla daha da kötüleşebilir durum 
(3,636 puan) tarafından
Yok diyorum anlamıyorlar gecen gğn6ksynımda uyardı kaynanaları siz güldükce iyi bişey yapıyom sanıyor gülmeyin diyo anlamıyorlar her yaptıgı harekete gülüyorlar tükürür gülerler
(3,636 puan) tarafından
Ne gibi dahada kötüleşir
(1,637 puan) tarafından
İşte bu biraz daha saygızlığa girdiğinde de sana diyecekler nasıl yetiştirdin diye kendilerinde aslaa Bi kulp bulmayacaklar benim kaynanam da kızım bişey yaptığında uyardığımda bırak yapsın annesi dediğinde onu ben büyütüyorum ben nasıl eğitirsem öyle gider karışmayın diyorum geçiyorum kenara ister alınsın ister üzülsün umrum olmuyor
0 oy
tarafından
Aynı aynı benim oğlum birlikte o kadar iyi anlaşıyoruz ki maşaAllâh lâkin babası gelince çocuk adeta bir canavara dönüşüyor 
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimkide öyle dışarı ben çıkarırım genel olarak sözümü dinler eve ağlamadan geri getirebilirim . Kaynanam götürür farklı davranış olunca kucağında getirir geri şu oldu bu oldu söyle yaptı der bende derim ben çıkarınca yapmiyo öyle diye mesela.. her çocukta var bence o huy. Evde misafir olsun delirir bazen her şeyi yapar cirlar ağlar kizar. Kimse yokken sakin uslu olur genelde. Yapicak bişey yok kayinpederimde sen korkutuyon özgüveni olsun diyip diyip her şeyi yapmasına izin vermeye çalışır. Kusura bakma derim ben olması gereken dur demek zorundayım sende bana uy. Neymiş vurmaya alistircakmisim ezilmicekmis kuzeni itip kakiyo oyun oynarken düşüyo ağlıyo haliyle eee bende ogreticekmisim. Kuzenide ana babasına da vuruyo öğrettiler de ne oldu saygısız yetisiyo . Zamaninda banada vurmaya kalktı artık yapamiyo. Herkesin kendi çocuğu ben çocuğuma böyle ogretirim herkes kendi çocuğuna istediğini öğretsin karışmasın dedim kaynanama da . Valla yapicak bişey yok
(3,636 puan) tarafından
Bende sakinleş sin diye odaya kapattım bugun aklını yitircekmiş orada cocuk
(128 puan) tarafından
Sakinessin diye yalnız bırakmak yanlış olur. Sakinlesmek için yanında olup güven vermeniz gerek. Ağlıyo diye bende çok yıprandım ama yanından ayrılmadım gel sarilalim dedim sessizestikce beni duydukca . Sarılalım lafına alıştı mesela şuan kendiai çok aglicak oldugunda gelip sarilalimmi diye bağırır . Kucağımda sakinleşir sonra. Travmaya neden olmayin mazallah tek başına odaya kapatmak doğru bişey değil
0 oy
(1,485 puan) tarafından
Kızımda oyle.. mesela sabah  10 da kalkti. Eşim geceleri çalışıyor. Normalde şimdiye uyuması lszm bugün izinli eşim evde ve hala uyumadı babamla uyucam deyp duruyor. 2.5 yaşında 
0 oy
(600 puan) tarafından
Çocuklar hep öyle benim kızımda 3 yaşında babasına kuduruyor bana bir şey yapamıyor itiraz ediyorum izin vermiyorum babası hemen yapıyor ondan simariyor
0 oy
(590 puan) tarafından
Benimkilerde tam tersi babaları yokken evi üstüme yıkıyolar tepeme çıkıyolar babaları gelince uslu uslu oynuyorlar
0 oy
(684 puan) tarafından
Benimkide tam tersi ben varsam ortamın içine eder insanı bıktırır  yıldırır ben yoksam dut yemiş bülbül gibi . 
0 oy
tarafından
Benim de durumum seninle aynı bacım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 255 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beren07 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.

410,553 soru

12,350,847 cevap

40,493 kullanıcı

Kategoriler

...