0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar bu kadın çocuğunu 36 saat aç bırakıyormuş,aklı sıra sağlık yöntemi uyguluyormuş üstelik çocuğun akciğeri yok

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cocuk lan bu çocuk manyak mı o 36 saat ne demek Bi yetişkin bile o kadar dayanamaz manyak mi bu kadin
tarafından
Aklı sıra bu yöntemle kilo aldiriyormus,ben bir saat aç bırakınca vicdanım sızlıyor
tarafından
1 3 4  en fazla saat aç bırakılır Bi çocuk dahası mümkün degik bünyesi kaldırmaz herkes doğurmasın diye boşuna demiyoruz
tarafından
Annelik çok kutsal rabbim onu cennetine sunmuş onun yaptığına aşırı sinir oldum
tarafından
Gebersin boyleleri
tarafından
Amin...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkes doktor olmuş işte , çocuk nasıl dayanıyormus 36 saatlik açlığa inanmadım pek 
tarafından
Bilmiyorum canım ama doktorlar ayaklanmış
(679 puan) tarafından
Çocuk çok zayıf zaten kemikleri sayılıyor
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Böylelerini kazığa oturturacan ya allah belasını versin. 1 yaşında yarım saat geç yedirince ortalığı ayağı kaldiryo nasıl dayandı kadın 
tarafından
Aynen öyle rabbim tırnağına kurban etsin
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Vallaha izledim hakkında dava açılıp çocuk alınabilirmiş birde yaptığı şeyler alternatif tıpmış burada o hastaneye götürmeyip antibiyotik kullanmayanlar okusun çok isterim ateşide yükselirmiş fenalaşırmış sarımsak limon yedirirmiş birde sağlıklı diye 36st aç bıraktığı oluyormuş alternatif tıp diye saçmalıyorlar diye doktorlar bir sürü konuşma yaptı bugün 
tarafından
Tabii ki can ya
(6,437 puan) tarafından
Manyamış bu hesabında gördün mü bide bir sürüü dini şeyler paylaşarak yapmış allahın isimlerini kullanarak falan böyle çok bilgiliymiş gibi doğru olan aslında oymuş gibi
tarafından
Aynen öyle canım dini alet ederek inandırıcı olmaya çalışıyorlar ne yazık ki...
(6,437 puan) tarafından
Yani bilemiyorum bu alternatif tıp doğru gelmiyor evet tabiki hastaysam öksürüyorsam ballı zencefilli süt ile geçirmeye çalışıyorum ama doktora gitmeyeyim gidersem verdiği antibiyotik yada ilaçları kullanmayayım bana doğru gelmiyor öksürük ciğere inerse alternatif tıp ne yapabilir yada üşütmeyi zatürreye çevirirse yada evladıma sırf benim saçma takıntılarım yüzünden birşey olursa falan anlayamıyorum ben insanları
tarafından
Ne yazık ki bilincsizlik
0 oy
(13,862 puan) tarafından
Haberi gördüm de sesten tam dinleyememistim sebebi o muymuş allahim herkes anne baba olmamalı ya burda bir çoğumuz 1 kaşık bisi yemedi diye akıl almaya çalışıyoruz birbirimizden Allah ıslah etsin böylelerini kendini aç koysaymis 36 saat nedir ya koca insanlar orucu bile tutmakta zorlanırken çocuktan nasıl böyle bisi esirger 
tarafından
Çocuğum doymadan ben doymuyorum inan
(13,862 puan) tarafından
Bir çoğumuz öyleyiz kuzum sofra kurarken önce onunkileri getiriyorum eşim yediriyor ben kurarken o yemeyince yiyemiyoruz
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Atelnatif tıpta açlık evet ciddi Bi tedavi yöntemi ama çocuklarda uygulandığını hiç duymadım ve bu hanımefendinin uygulama nedeni ni bilmiyorum. Ama bende olsa çocuğumu uygulayamazdım ciddi Bi hastalık sebebiyle olsa bile. Açlık oruçları var ama bunlar yetişkinler için gayet sağlıklı ve bilgiye dayalı yöntemler. 
tarafından
Alternatif tıp varmış o zaman biz okumayalım zaten alternatif tıp var
(1,023 puan) tarafından
Siz okuyun canım isteyen istediği tedavi yöntemini uygular
tarafından
Bu çocuk hasta
(1,023 puan) tarafından
Bir anne olarak  zaten doğru bulmuyorum çocuğa uygulanmasını
tarafından
Bende zaten senin için demedim hayatım alternatif tıbbi savunanlar o zihniyetsizlere dedim
0 oy
tarafından
Dr. Aidin Salih in yöntemi canm bu ve bende doğru bulmuyorum 
tarafından
Ac kalınca iyileşiyor mu ne oluyor
tarafından
Kesinlikle...
tarafından
Güya vücut kendini yeniliyormus
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Tabakla dolaşan ben bunu beğenmedim 
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(679 puan) tarafından
Bunların çoğu kafayı yemiş özellikle aidin Salih tayfası bı çocuğun bağışıklığı aç bırakarak güçlendirilmez çocuk sağlıklı beslenerek vücudu için günlük gereken vitaminleri alacak ki bağışıklığı güçlü olsun bı de yaptıklarına nebevî tıp diyorlar ulan peygamber efendimiz hangi çocuğu 36 saat aç bıraktı da onu da yaptığınız işe alet ediyorsunuz umarım çocuk alınır hadi tekne orucu tuttursa neyse ama 36 saat açlık eziyet ve istismardir
tarafından
Yazık günah ya bazen ben yemiyorum sırf o doysun diye
0 oy
tarafından
Çocuğun nasıl akciğeri yok 
tarafından
Haberlerde öyle yazıyordu canım sanırım
tarafından
Bu çocuğun annesinden alınması değil de annesinin de tedavi edilmesi lazım, baksana nasıl sarılmış annesine, kıyamam, annesinden alırlarsa hiç iyileşmez ki
tarafından
Annesinden alınmazsa da açlıktan ölecek yavru
tarafından
İşte diyorum ya anasına psikolojik destek verilirken, çocuğu da tedavi etmeliler. Kadın da normal değil, normal olmadığı çok belli
tarafından
Evet canım çok haklısın
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Tedavi değilde kendisi öldürecek çocuğunu en sonunda yazık ya
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Geberesice pislik kadın sinirlerim zıpladı yaaa çok acıkırsa da limon kabuğu sirke veriyormuş Allah'ım delircem yaa sirke denir yaaa inşallah o çocuğu elinden alırlar da o pohh suratliyida hapse atarlar
tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Psikolojik sorunları olmalı yazık böyle sağlıksız annelerle büyümek zorunda olan çok çocuk var .
tarafından
Çocuklar ailelerin bir malı, mülkü değildir. İnsanın anne olması çocuğuna istediğini yapabileceği anlamına gelmiyor ne yazık ki
(7,782 puan) tarafından
Evet ama ruh sağlığı bozuksa zaten bilinçsiz yapıyorlar öyleleri hiç anne olmamalı aslında da onun önüne geçilemiyor ne yazık ki buradan ortaya çıkan sonuç ise insanın maalesef ailesini seçemiyor olması.
tarafından
Aynen öyle canım benim
0 oy
(18,721 puan) tarafından
Böylelerine aynı yöntemi uygulayacaksin görecek gününü 
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Yarim yamalak ogrendigimiz her seyin b.kunu cikarmakta ustumuze yok
tarafından
Aynen öyle keşke ilk kendi uygulasaydı
0 oy
(909 puan) tarafından
Neye göre çocuğu aç bırakıyor manyak kadın. Ben oğlum yemeyince rahat etmiyorum nasıl 36 saat aç bırakır. 
tarafından
Alternatifi tıbba göre
(909 puan) tarafından
Alternatif tıpta böyle birşey yoktur eminim. Kendi uydurması bence. Eminimki annelerimiz nenelerimiz böyle birşey yapmamıştır. Yokluk çekmişlerdir ama yinede çovuklarını aç bırakmamışlardır 36 saat
tarafından
Tabii ki öyle
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Ohaahhahah çocuk olur ya nasıl dayanmış ya
tarafından
Bilniyorum canım
(1,975 puan) tarafından
Anladm cnm
0 oy
(5,953 puan) tarafından
Aaaayyyy  çok haklı şikayet etmekle millet. Eğer gerçekten doğru ise bu kadının hocmi akrabası ailesi kimse yok bu ***** kadına bı dur desin. Bnm kızımın yemek saati yarım saati gecikince bütün gün vicdan yaparım yaaa . Her kadın anne olmamalı bnce rabbim duysun 
0 oy
(3,867 puan) tarafından
2 saatde bı tikiyom 2 yaşında daha yeni acikana kadar durduruyor sonra kabiz oldu oda ondan

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,057 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Alfa anne. (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 520 göst.