0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Hanımlar 20 aylik bebegim var ve gebelikte var 10. Haftadayim..

Gününüz nasıl geçiyor benim o kadar zor geciyorki ayakta gerçekten zor duruyorum bir yandan bebek bir yandan hamilelik çok zormuş gerçekten dünyaya geldiği zaman nasıl olucak onu bile bilmiyorum günüm o kadar hızlı geçiyorum yemek ev işleri temizljk galan derken bi bakıyorum akşam oluyor 

Sizler nasıl yapıyorsunuz yorgunluk okuyor mu sizlerde acaba yoksa bende mj sorun var acaba :((

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 23 haftalij hamileyim 3 gundur cok kotu geciriyorum doktor rahminde incelme var erken dogum olabilir yada rahmine dikis atabilirim dedi ve daha bebek cok kucuk korkuyorum uzuluyorum anliyacagn kotu gunler grciriyorum
(139 puan) tarafından
İlk gebelik mi.. evet daha çok erken dikiş atılması daha mantıklı yada evde yatıp dinlen uzan eğer bebegin yoksa varsada anneni yada kayinvalideni eve çağır baksınlar yardım etsinler sana..
tarafından
İlk gebelik iste bebek incelen rahime dogru tekme atiyormus surekli daha cok inceltmis bebeginde pozisyonunu degistirmesi lazimmis duzelmesi icin bilmiyorum ne olck dua edermisn iyi olsun diye erken dogum olmasn diye
(139 puan) tarafından
Ederim tabi kuzum merak etme melekler onları koruyor sen stres yapma fazlada kendinj yorma.
tarafından
Cok tesekkur ederim
(673 puan) tarafından
Bebeğin pozisyon değiştirmesi için bol bol emekle evde ..Rabbim yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(7,457 puan) tarafından
17 aylık oğlum var bende 35 haftalık hamileyim artık zorlamaya başladı uyku hali ağrılar arttı ama bi şekilde geçiyor 
0 oy
(801 puan) tarafından
32 aylik oglum var bende 26 haftalık hamileyim çok şükür iyi gidiyor ilk baslarda cok zordu suan biraz daha iyiyim sadece cok fazla uyku zorluyor beni
0 oy
(5,978 puan) tarafından

Cnm bnm kızım 9aylikti gebe kaldım şuan 17aylik bnde 36haftadym Rabb'im kolayllik veriyor bnmde gebeliğim çok zor en azından senin çocuk biraz büyük biz bitirdik hemen hemen şuan gün sayıyorum .bsagkikla kucağına al inşallah <3

0 oy
(3,854 puan) tarafından

4 yasina bi kiz.2 yas 6 aylik bi oglan 8 haftalikda gebelik gerisini sen dusun nasil oluyorsa :'(

(139 puan) tarafından
Ciddimisin sennn kız naotin oyleeee

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 183 göst.
+1 oy
21 cevap 284 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy