0 oy
446 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (247 puan) tarafından
Ben mi alsamadim ev hanimligina anlamadm ki benim esim gece calisir gunduz uyur kahvalti yapar ise gider evde kizimla Ben varim bu hafta iki defa yemek yaptim canim bazen ev yemegi cekiyor ama ne yapicagimi bilmiyorum tariflere bakiyorum hep ayni seyler  Siz nasil hergun farkli yemek yapiyosunuz bu arada iki defa yemek yaptm dedim Ya vi gun Makarna bi gun de kofte pilav yaptim bugun ne yapicagimi bilemedim daha oturuyorm 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dün lahmacun yaptım bugün arttı ondan yicez yanına da tavuklu şehriyeli çorba yaptım. O bitsin etli kuru fasülye pilav yaparım. Sonra bezelye öyle öyle hergün birşeyler yaratıyorum tek bile olsam yaparım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayda yılda bir yemek yapmasam adım tembele çıkıyor jfhghhfgj şans işte 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kız Allah aşkına yemek deme ya hergun hergun ne yapacam diye kafayı yiyiyorum düşün düşün 
0 oy
tarafından
Bacım al bi tencere önüne yağ soğan salça içine ne girse yemek oluyo güzel bi sebze yemeği yap suyuna ban ban ye bi gün ıspanak yap bi gün pırasa yap bi gün karnabahar yap buzlugunda varsa fasulye patlican yap hiç bilemedin 2 patates soy köy pissin bu yemek dediğin ne sanki yanlızmissin tek çeşit yap yeter bi gün dediğin gibi makarna yap bi gün pilav yap bi gün kavurm yap bi gün sarma pişir bi gün mantar pişir tek çeşit olunca hergune bişey yapsan q ay ayniyemegi geri aramazsin kuru fasulye nohut bi mercimek çorbası yap bi tarhana corbasi ya üşenme bacım çocuk da var diyosun sen eşini bekleme sulu yemek alışkanlığı edindir çocuğa ya yiyin ikiniz ne yiyo çocuk 
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Tavuklu mantar yapacağım yanına pilav 

Evde ne varsa onunla ilgili bak tariflere :)

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,169 göst.
13 Kasım 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 675 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 783 göst.
0 oy
38 cevap 834 göst.
22 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesim88 (57 puan) tarafından soruldu

411,556 soru

12,389,361 cevap

43,708 kullanıcı

Kategoriler

...