0 oy
105 göst.
Aile kategorisinde (77 puan) tarafından
Kizlar kizim iki bucuk yaşında hala sallayarak uyuyor bide hamileyim geceleri uyaniyor agliyor mecbur sırt ustu yatarak sallıyorum bebege bi zarar olurmu acaba bide brnim gibi olanlar nasil bıraktınız sallayarak uyitmayi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebege bi zarari olmaz bende sallayarak uyutuyodum kendi kendine birakti sallasam da kabul etmiyo emerek uyuyo o da zor en ufak uykudan uyansa emmek istiyo gece kac kere uyandigi belli degil
(77 puan) tarafından
Benimkide birakirmi acaba bide tombik sallamasi zor oluyor artik nasil vazgecirecem kardesi gelmeden öğrenmesi lazim kendi uyumayı cok zorlanirim sanki
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Valla bebek dogunca mahfolursun asıl ağlasın uyumasın gerekirse bıraktır en fazla 3 gün ağlar 
0 oy
(349 puan) tarafından
Benim kizim da 2,5 yasinda sallayarak uyuyordu yeni biraktirdik ilk uc gün cok agladi sonra yanimda yatmaya basladi uyuyunca yatagina koyuyorum bizde ise yaradı 
0 oy
tarafından

bastan alıstırmamak en guzelı benım oglum kolıktı napacagımızu sasıyorduk sallama da degıl zıplatarak falan uyutuyorduk artık 4 aylık olmustu dedım yeter bu ne ya ben benden gectım boyle eziyet mı olur ayakta zaten sallayamam ben sıkıntılarım var ana dizinde sağlamakta cocugu uyutmak ıcın mantıklı gelmiyordu sersemleme gıbı bısey uyumuyor bayılıyor salşanınca cocuklar resmen sonra o gun karar verdim nolursa olsun sallamayacam dedım besıgıne koydum sırtını pıspısladım yanında oldugumu hissettirdim sessizce sırtını ovarak bekledım ıh mıh derken ılk denemede unutmam asla 5 saat bekledim o besıgı basında oyle uyudu ıkıncı denemede 4.30 saat falan surdu gece sabaha kadar bekledıgım oldu pes etmedim 1 hafta rezıllık yasadım ama 1 haftanın sonunda besige koyup öpüp cıkıyordum ve 10 dk snra uyumus oluyordu 8. aya kadar bır gun bıle aksam adı bu duzen bırak çık uyurdu dıs donem lerı falan yıne hafiften besıgı salladığım sabahladıgımız ılla kı oldu ama bellı gunlerde rahatsızken suan 4 yas 2 aylık 1.5 sene oldu odasını ayırdım yatagına gecınce de oyle alıstırdım odasına yatırırım operım bazen kıtap okurum yada masal anlatırım gece lambasını yakar cıkarım odadan kendısı uyur en gec 10 da yatakta oluyor ısterse 11 e kadar uyumasın yataktan cıkmaz uyanık olsa da gelıp gecerken benı gorur koridorda seslenir anne dıye uyu artık annecım der gecerim :D bende istikrarlı ol uyumuyor dıye bısey yok uyur alısması lazım sadece ve yası baya buyuk sallama ıcın yapma kndıne bunu

(77 puan) tarafından
Ay bana kalsa zaten bırakacam da babasi kıyamıyor benden once babasi kalkar ALLAH izin verirse ikinciyi bende hic sallamiycam bide suan odamizda yatiyor acaba odasini degistrsem rahatlarmiyim
tarafından
canım tekrar hamıleymıssın ayır artık odasını kendı uyumaya da almıstır babası kıyamıyorsa ver babası sallasın o zaman neyıne kıyamıyor Allah askına
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Hamileydim bben de 26 aylıkti kestim öğlen uykusunda da sallamadim birkaç gün zorlandı alıştı snra
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Uyku eğitimi veremeye başla öbürü doğunca işin çok zor olur ağlasın yanında otur ama sallama uyku arkadaşı alnyada bir bebek ver 
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Yeni doğan bebegini sallama sakın ben sırf alismasin diye beşiği bile sabit almıştım sallanır beşik falan almadım yanıma hiç yatirmadim beşiğinde yattı şimdi annem dur seni sallayıp uyutuyim diyor gülüyor oyun sanıyor yataginda uyumayı seviyor arkadaşımda memede uyutmaya alistirmisti gece bile emzik niyetine kullanıyormuş kışın artık üşüyorum diyordu bebek alismaz diyorsun ama alışıyor alışması kolay ama unuturmasi da zor oluyor 
(77 puan) tarafından
Aynen öyle emzirip yatiracam insallah yapabilirsem bunuda sallamazdim da reflusu vardi korkuyodum biseymi olur diye ilk bebekte daha tecrubesiz oluyor haliyle insan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 750 göst.
8 Mayıs 2020 Aile kategorisinde ❣AYSUDEMIRCIOGLU❣ (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 882 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 361 göst.
0 oy
31 cevap 340 göst.

406,488 soru