0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (3,118 puan) tarafından
3 ay önce gittim doktora kireçlenme dedi ilaç verdi egzersiz verdi ise yaramadı. Nette geçmezse ameliyat vs yazıyor diz protezi takılıyormus. Randevu aldım ama daha 6 gün var. Ameliyat sonrası topallama oluyor mu yani sürekli topallama oluyor mu

3 Cevaplar

0 oy
(123,311 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
babannemde platin vardi platinmi diyosun protez derken
(3,118 puan) tarafından
Bilmiyorum protez yazıyor
eger platinse sana yapilirmi genelde yaş alanlar taktiriyo bide bu diz kapagina igmeyle sivi falan verip geciktirier bi sure
(3,118 puan) tarafından
Keşke ya. Var ya acıdan ağlıyorum çocuk oyun oynamak istiyor yerde oturup oynayamiyorum kaç gündür topallayarak yürüyorum evi *** götürüyor bişey yapamıyorum. Lanet olsun ya daha yaşım kaç hastalığa bak ya
sen igne yaptir ama o igneler ozele giriyodu sanki biraz pahali iyi bi ortopedist bulda bi muayene ol platin takmazlar sana yaa daha cok erken tadavisi mutlaka vardir
(3,118 puan) tarafından
Çarşamba gidecem bakalım ne diyecek
-Reklam-
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Kayinvalidem oldu genelde doktorlar 60 yaşına kadar onermiyorlar bu ameliyatı çok ilerlemediyse platin takiliyo çok ilerlediyse protez takarlar şimdi eski halini aldı kayinvalidem topallama falan yok
(3,118 puan) tarafından
Benim yaklaşık 1 senedir diz ağrım vardı ama son 3 gündür feci agiriyor
0 oy
tarafından
Hangi doktora gittin
(3,118 puan) tarafından
Ortopedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.

406,591 soru

12,196,233 cevap

36,737 kullanıcı

...