0 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Merhaba hanımlar sizin düşüncenizi merak ettim.20 günlğk bebeğim var eşim sürekli her şeye karışıp beni kırdığı için küstük ve ben annemle annemlerin evine geçtim kafam dağılsın diye.Sonra bugün bi öğrendimki eşim şehirdışına görümceme kalmaya gitmiş ve bana haber bile vermedi siz olsanız bozulur muydunuz napardınız?

6 Cevaplar

+1 oy
(1,782 puan) tarafından
Erkekler kadınlardan daha çok lohusa depresyonuna giriyor bence nazlarından ailesinin çanak tutmaması lazımdı. Bence yaptığı ağır bir şey 
-Reklam-
+1 oy
(6,435 puan) tarafından
Sende annene gitmişsin canım 20 günlük bebekle aşılmayacak birşey değilse ili gülüp bebekle ilgilenseydiniz unutulur gidilirdi
0 oy
(9,897 puan) tarafından
Zaten az nazlanalım onlar bizim bin katımız nazlı olurlar her türlü üste çıkmayı başarıyorlar
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bence yaptığı cidden ağır yapmasaymis daha iyiymiş. Bu zor günlerinde yanında sana destek olması gereken yerde birde seni öyle bırakmış gitmiş ayıp valla 
0 oy
tarafından
Gerçekten gorumcende mi
(124 puan) tarafından
Evet şok oldum ve bana bunu haber vermedi
0 oy
tarafından
Yeni doğum yapmışsın, lohusasin, küçük bir bebeğin var, hamile ve doğum psikolojisiyle uğraşıyorsun böyle zamanda destek olmak yerine daha çok saçmalıyor babalar. Ne naz yapılıyor ne kapris yapılıyor. Kapris yapmayı geçtim kapris çekiyoruz bı de :) yazık bizlere. Ne yapmayı düşünüyorsun?
(124 puan) tarafından
Ayrılmayı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 534 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,994 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
83 cevap 3,359 göst.
0 oy