Ya kızlar az önce bir arkadasın ilk cocugnu kayb ettiyni cocugun vefat ettiyin duydum neden oldu söyledim televizyon devrilmis usdune icim parca parca oldu ya cok kotu oldum göz yaslarım sel oldu nolur cocugnuzu televizyonun dolabin yanında bırakmayın nolur pismancılıık fayda vermiyor sonra icim parcalandı ya
Ayyy kıyamam ya gerçekten çok üzücü ben de kötü oldum ya yavrum benim rabbim annesine babasına sabır versin inşallah :((
Ahh yavrumm Allah ailesine sabir versn .
Bn bile 12 13 yaslarndaydm sozde cekmeceleri temizliordm kapaklarn hepsini acinca agirlik yapmis tv dusuordu elimle tuttum ciglik attm da kostular tutmasam bnmde kolum bacagm bi yerim kirilirdi cok skntili o televizyonlar felan ya :/
Rabbim ailesine sabır versin ins allah kimseyi evladıyla sınamasın
Harda olub bu hadise? Allah valideynlerine sebr versin
Allahim sabir versin ailesine ay ne zor yarabbim dusunmek zor yasamak alah etmesin :(( az once konusuyoryz bi arkdasla benim bebegim uc aylik tv initesi yere yakin emeklerken tutunup kalimca flan indirir tv yi yere ustune flan diye korkuyorum smdiden duvara montelicez onu konusmustuk ustune bunu gorunce cok kotu oldum :(
Kıyamam ya rabbim annesine babasına şefaatçi olmayı nasip etsin çok zor rabbim yardım etsin inşallah :((
Eşim evdeki herseyi sabitledi hem deprem için çok önemli hemde bebek.güvenliği için
Aslinda onlem almak gerekiyor simdiden hepimiz dikkat edelim :((((Rabbim korusun meleklerimizi kimsenin basina gelmesin ins cokkk zor bi durummm
Rabbim anasina babasina sabir versin cok uzuldum Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin
1,439,338 soru
23,663,905 cevap
309,126 kullanıcı