0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar 1 aylık hamileyim inanin oğlumda yaşadıklarımı bunda hiç yaşamıyorum bile hiç birşey yapasım yok sürekli yorgunum halsizim bide afedersiniz ama aşırı miğdem bulanıyor tamam migde bulantısı çok normal ama yediklerimi cikaramadigim için bu beni çok rahatsız ediyor 1.5 yaşında oğlum var onunla bile zar zor ilgileniyorum sanki bi kusabilsem rahatliycakmsim gibi ama olmuyor oğluma hamileyken hiç böyle değildim hiç miğdem bulanmazdi iştahım çok açıktı doğuma kadar ama bunda iştahım yok zorla yiyiyorum çocuk gelişsin diye  gerçekten çok kötüyüm 

4 Cevaplar

0 oy
(5,203 puan) tarafından
Her hamilelik farklıdır canım benim şuan 3. Gebeliğim 3 ude rezillikle geçti kusma bulati mutfağa bile giremiyordum 4. Aydan sonra azalmaya başladı 
(85 puan) tarafından
Anladım canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu aynı ben ilk oglumda bulantı nedir kusma nedir bilmezdim bide hergün ayakta çalışırdım dükkanda karnımı tutup koşardım resmen ikincide aynı dediğin gibi midem bulanıyordu kusamazdım bide daha beterdi ben leblebi yiyordum bide bulantı hapı içtim işe yaradı
(85 puan) tarafından
Anladım canım sağol bende deneyim bakalım
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Benim bulantılarım beni halsiz bırakmıştı gebeyken, doktorum iğne yazdı eğer çok kötü olursan vurun diye. Kilo problemim yoktu, leblebi, kraker bol bol yedim. Aşırı limon v3 naneli şeker tüketirdim (polo) rahatlatırdı,  bulantı için ne verdiğini hatırlamıyorum ama rennie de yazdı bende reflüde vardı canıma okuyordu, başımı kaldıramıyordum hep istifra ediyordum. Boş midem bile bulanıyordu. Bir doktoruna danış canım, inşallah çabuk geçer bu günlerin.
(85 puan) tarafından
İnşallah kuzum bakalım
0 oy
tarafından
2 cocugumun cinsiyeti ayni ve ikisinde de ayni semtomlae yasadim.. dr cinsiyeti soylediginde ztn ayni hislerim var o yuzden anlamistim demistim.. cinsiyeti farkli oldugundan olabilir ama kesin oyle olur die de bisi yok..
(85 puan) tarafından
Aynen haklısın hayırlısı bakalım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
0 cevap 180 göst.
8 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.