0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

Bugün tam 10 gün oldu oğlum ameliyat olalı. Ameliyata girişi çıkışı zor oldu çok korktu yavrum. O günden beri uykusunda korkuyo ıhlıyo durup durup ağlıyo, ben yanına geliyorum yanında duruyorum elini tutuyorum o uyurken o zaman rahat uyuyo:( ama ben salona geçince oturmaya bir süre sonra ıhlayıp korkup ağlıyo yine. Mesela 1 saattir yanında oturuyorum hiç uyanmadı korkmadı. Zaten beraber uyuyoruz ben yanında yattıgım için sabaha kadar korkmadan kesintisiz uyuyabiliyo. Ama salonda otururken işte hissediyor demekki tek oldugunu korkuyo. Ne zaman etkisinden kurtulacak bunun ya off :(( zaten o günden beri huyları da değişti daha sakin davranıyo mesela hoplayıp zıplardı koltuk tepelerinde şimdi tamam acısı da hafiften var hala belki ondandır ama ne bileyim ya. :/

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Salona gitme ya çocuğun yanında ne var salonda 
(25,196 puan) tarafından
B.ok var salonda :D ulan gitmem yani o sorun değilde ne zaman geçecek :((
tarafından
Etkisinden kurtulduğu zaman :)
(25,196 puan) tarafından
Neyse sana wp den cvp vercem sjsjsj
tarafından
Erkeksen burdan ver la :)
(25,196 puan) tarafından
Kadınım :Dsjsjsjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi süre devam eder zamanla geçecek Allah in izniyle 

Benim oglanda ameliyat sonrası bi süre korkmuştu zamanla geçmişti 
(25,196 puan) tarafından
Kaç gün sürdü canım korkusu seninki de ağlayarak mı girip çıktı
tarafından
2 haftayı buldu belki üç hatırlamıyorum tam 7 yıl geçti aradan
Benim oğlum böbrekleri için olmuştu pipisinden sondayla yapmistilar arti sünnet te olmuştu 2 3 hafta anca düzeldi
(25,196 puan) tarafından
Anladım canım bizimde 10 gün oldu inşallah geçer artık
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Oğlum da 10 aylıkken öyle olmuştu aylarca ağlayarak uyandı. O zamandan sonra üzerime iyice düştü yaka paça bırakmayan bı bebek oldu. Uykusundayken konuşun onunla senin sağlığın için doktorlar seni ameliyat etti  bir süre seni doktorlara emanet etmemiz gerekti. Şimdi iyiyiz senin yanindayim herzaman hiç korkmani gerektirecek bı durum yok diye telkin verin
(25,196 puan) tarafından
Onu uyanıkken yapıyorum aslında hep konusuyorum. Dün kontrole gittik mesela hastanenin yolunu görünce hemen mızmızlandı gitmek istemedi yoksa bayılır kendi doktoruna hep gider oynar onla. Ama hastaneye girdik muayene oldu hiç korkmadı gayet normaldi :/
(1,321 puan) tarafından
Canım uykusunda da konuş özellikle yeni uykuya geçtiği dakikalar. Bu dediğim bilinç altı için
(25,196 puan) tarafından
Anladım canım tamam öyle yapayım artık çok sağol
(1,321 puan) tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ahhh kıyamam inşallah en kısa zamanda atlatır canım 
(25,196 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı . Uyku esnasında konuş, annecim meliyat oldun güzel başarılı geçti. güvendesin evindesin. Huzurluyuz , ben yanındayım. Huzurla uyu. Güzel rüyalar gör. 
(25,196 puan) tarafından
Sağol canım benim geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu kulaklara da tüp takıldı
(2,569 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum uyku esnasında güvende olduğunu ve güzel şeylerden bahset kuzu. Ne kadar sevdiğini hayallerinizi.
(2,569 puan) tarafından
Ne kadar sevdiğini kıymet verdiğini. Hep geçene kadar bahset uykudan uyandıgındada güvende olduğunu söyle kuzum inşallah bu günlerde geçecek
(25,196 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah çok sağol konuşayım bari
0 oy
tarafından
travma olusmus uyuduktan yarim saat sonra yasadiklarini tekrar cocuga anlat ve sonunda gecti artik guvendesin falan de.. bu travma temizleme diye geciyor.. dene belki ise yarar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 215 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sem1221 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 464 göst.