Canım bak sakın yanlis anlama ben 30 yaşındayım bir abla olarak sana bunu yazıyorum ben seni takip ediyorum yadirgadigim zaman da oldu hakli bulduğum zamanda hatta oldukça haklisin bu konularda ama canım sen biraz bu işi inada bindirdin malesef..
Benim bir akrabam da seninle aynı durumdaydı inanır mısın aynı senin gibi karnında 5 aylık hamile gitti annesinin evine kocası vazgeçti bundan ve kızcağız ne yaptıysa evine geri dönemedi adam başkasını da sevmedi başka biriyle de olmadi çocukları doğdu davaları bitmedi kadın bütün mahkemelerde kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum dedi kocası için yapmadığı şey kalmadı ama kocası bir kere vazgeçti demem o ki erkekler o kadar ince hesap yapmaz canım onlarda iyi olsun kötü olsun onun ailesi ayrı ev ilerde kendi açacak emin ol ama sen çok sabirsizsın yola koymayı bilmiyorsun aynı benim akrabam gibi bu işler inatla olmaz gülüm sabırla olur
Bak ben yine diyorum ablan olarak yuvanı kurtar güzel kardeşim ne iftira ne başka şeyler seni bezdirmesin sen kendi evinde de olsan o işi gücü yapacaksın kaynanin evinde yapsan nolur ki iyilik iyiliği getirir
Benim kaynanam da bana neler yapmadı ki başıma neler ördü kaç eltim var şimdi benden iyisi yok o bana ateş püskürtünce ben onun başından güller döktüm güler yüz tatli dil hiç eksik etmedim yüzüme neler neler dedi küsüp odama kapanmadim
Bak ne olursa olsun o senin annen değil ama eşinin annesi esin için hürmet et saygı göster güzel davran bak bir süre yap bunu senin kölen olacak herkes kocanda senden asla vazgecmeyecek basinin taci edecek kendini boyle sogutma kocandan gururla baba evine gitmekle sorunları çözemezsin sorunlarının üstüne git ama çözmek için önce kendini değiştir bitanem inan ki çok üzülüyorum sen böyle yaptığın için topla eşyanı yarın evine git dediklerimi yap hayatın öyle bir değişecek ki bak kocan da ne desen onu yapacak ama bu hemen olmaz sabırla biraz zaman lazım kardeşim sabır et sabrının sonu selamet kurtar evliliğini burda tecrübeli tecrübesiz herkes konuşuyor kimseye kulak asma yavrum lütfen dediklerim kulağına küpe olsun lütfen dinle artık beni kafana göre hareket etme kardeşim inan sana yardımcı olmak istiyorum ama hep söylenenin tersini yapıyorsun ama yanlis yapıyorsun kendini doğru zannediyorsun ama değil çok yanlistasin