Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim bana sürekli bağırıyor
+1
oy
835
göst.
7 Ocak 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Filiz34
(
2
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım eşim demek istemiyorum karşımdaki şahıs 28 yaşında bana sürekli bağırıyor annesinin yanında babasının yanında telefon da birisiyle konuşurken kardeşinin yanında beni sürekli küçük düşürüyor. Ve bana sürekli senn normal bir insan değilsin diyip duruyor yok neymiş bana nerden çatmış dedim asıl ben sana nasıl çattım .
1 yaşında kızımız var annemi aradım dedim anne böyle böyle sürekli bana bağırıyor annemde çekmek zorunda değilsin babanla gelip seni alalım dedi. Biz arkadandayız biz sana bağırmadık hiç o sana nasıl bağırıyor gelir orayı birbirine katarım dedi napayım hanımlar tek düşündüm kızım kızım olmasa 1 dakika bile durmam
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
22
Cevaplar
+3
oy
7 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
İyi diyorsun canım da kızının öyle bir ortaöda büyümesi sağlıklı mı sence. Sürekli annesine bağırıldığını aşağılandığını görerek büyüyecek. Bence al çocuğunu git. Ortalık da karışsın. Gözdağı olsun. Adam olacak gibiyse dönersin
7 Ocak 2023
Filiz34
(
2
puan)
tarafından
yorumlandı
Böyle nasıl desem yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı artık. Ne kadar çok severdim kendisini
O kadar kırdı ki beni içimde ona dair hiçbirşey kalmadı evde olduğu zaman keşke biran önce işe gitse diyorum. Aynı sofraya bile oturmak istemiyorum bak o sana köpek gibi bağırdı sen oturup onunla yemek yiyorsun diye düşünüyorum birde bağırdığı zaman elini kaldırıyor bana vuracak ta ne zaman çok konuştum ama değişmiyor adam bu mal bu değişmez yaşımda genç diyorum ki bunun yanında hayatım mutsuz mu geçecek
7 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yavrum o zaman hiç durma sen. Bugün vurmaz yarın vurmaz öbür gün mutlka vurur
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Ocak 2023
BirbalAnnesi
(
18,559
puan)
tarafından
cevaplandı
Düzelebilme imkanın varsa tabiki hemen boşanma ama olmuyorsa da sana saygı duymayan biriyle bir ömür geçmez evlilik hayatı paylaşmaktır normalde seninki birlikte ömür tüketmek olmuş duzelirse ne ala ikinci bir şans verirsin duzelmezse herkes yolunda
7 Ocak 2023
Filiz34
(
2
puan)
tarafından
yorumlandı
Onada dedim sen benden memnun değilsin bende memnun değilim birbirimizi çekmeye gerek yok diyorum yine bağırıyor
7 Ocak 2023
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne açıklama yapıyorsun o zaman ara aileni gelip alsınlar düzelirse ne âlâ düzelmezse ayrılır kızına gül gibi bakarsın herkesin ailesi arkasında olmuyor şanslısın bu şansını iyi değerlendir
7 Ocak 2023
BirbalAnnesi
(
18,559
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende bunu kasdettim aslında kaybetme korkusu oluşmayan düzelme belirtisi göstermeyen bir adamla bu şekilde bir ömür tuketilmez yazık valla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Hosmerim
(
2,950
puan)
tarafından
cevaplandı
Yeni evlisiniz sanırım niye bu tahammülsüzlük gemileri yakmadan önce herşeyi göze alın gidip gelmek lacka yapıyor eğer dönecekseniz kolay şekilde hemen gitmeyin deneyin biraz daha. Çünkü böyle gidip gidip gelmekte karşi taraf ve kimse tinlamiyor artık kesin kararlar olmalı bunlar.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
N!ho de bana
(
14,420
puan)
tarafından
cevaplandı
Yarın,kızında babası gibi olur canım,aşağılamak hoşuna mı gidiyor
Ya haddini bildir insan olsun yada bu işi bitir,ailen destek veriyo vermeseler gidecek yerim yok diye post açarsınız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Gonul yaram
(
1,118
puan)
tarafından
cevaplandı
Sana gelip te bosan diyenlere bakma. Aile kurmak kolay degil. Aile olmak icin cabalamak gerekiyor. En son raddeye gelince bosanilmak lazim. Senin bu anlattiklarin duzeltebilicek seyler. Tabiki esini en iyi sen tanirsin. Allahin mucizesi cok degisebilme ihtimali var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
ailesine soyle o yokken
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Güneş ☀️
(
14,742
puan)
tarafından
cevaplandı
Biraz annen de kal Aklı başına gelir belki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Daha gençken böyleyse ilerde ne olacak. Bence ikinci çocuk yapma. Ailenin yanına gitsen düzelir pişman olur belki. O sana öyle söyleyince ağzının payını ver altta kalma bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
zeynepy
(
90
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah'tan belanı mi istiyorsun kardeşim bak ailen ne güzel arkanda boyle bir adam ömür boyu çekilecek çile mi sence burda ne kadar bayan var ayrılmak isteyen ama ailesi destek olmadığı için mecbur çeken bak senin ailen ne güzel destekçi sana maden nerden catmis sana al kızını git ne halini varsa görsün zaten kızın senin mutsuz oldugun yerde oda mutlu olmaz
7 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Size katılıyorum keşke ailem arkamda olsada bitse çilem :-((
7 Ocak 2023
Sevgisiz_hayat_47
(
1,038
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim.aile.de.arkamda.degil.malesef
8 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Rabbim bizlere yardımcı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Mehiree128
(
363
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcınız olsun kardeşim inşallah düzelir ama daha şimdiden sana tahammülü kalmamış bunun ilerde daha kötü olur ben asla boşanma taraftarı değilim sonuna kadar bir evlilik için savaşılmalı seninki bambaşka bir şey sürekli bağırması seni aşağılaması çok üzücü çok kırıcı insanın sevgisi de kalmaz saygısı da kalmaz o adama kızın babasını göre göre sana aynı şekilde davranacak bundan emin olabilirsin babasının sana saygısı yok kızında yaparsa aksine babasının hoşuna gider yaptı diye normal değil böyle erkekler çünkü sen bilirsin ama burda kime sorsan sana boşan git babanın evine der kş haklılar da fakat bizim sana boşan boşanma demek gibi bir hakkımız yok sadece şunu merak ediyorum herşeyinden soğuduğun sevmediğin bu adamı kızın için nasıl yatağına giriyorsun kızın için ona nasıl kadınlık ediyorsun için nasıl alıyor bunu merak ediyorum mecbur kalanlara bir şey dediğim yok çünkü gidecek yerleri yok bir kaç yıl önce olsaydı ben o kadınları da anlamazdım ama şu anki ekonomi de gidememeleri çok normal
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Duruduru
(
6,046
puan)
tarafından
cevaplandı
Ara aileni gelsin kesinlikle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Ahsen61
(
239
puan)
tarafından
cevaplandı
Esler birbirlerine baskalari yaninda bagirmamali cok gurur kırıcı bu sorunu oturup konustunuz mu.konusmadiysaniz rahatsiz oldugunu bir daha yapmamasi gerektigini soyle belki anlayis gosterir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kızının öyle bi ortamda büyümesi ne kadar sağlıklı yarın Bi gün o kavga gürültünün ortasında çocuğunun psikolojisi bozulacak ve en önemlisi ailen arkandaymis bu çok büyük Bi nimet hem sana hem evladına yazık al çocuğunu sağlıklı Bi ortamda büyüt öyle hodugun yanında ne kadar sağlıklı çocuk yetişir mi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Sinem48300
(
684
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızını düşünüyorsan git zaten babasız büyücek diye annesinin uğradığı zorbalıkla büyücek kendine dicekki asla babam gibi birini bulmayacağım ama tamda öyle birine gidecek çünki başka türlü erkek tanımayacak arkanı dön geri de bakma belki adam olur sen gidince aklı başına gelir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Hediye&HM
(
5,924
puan)
tarafından
cevaplandı
Ailenin destek olması çok güzel bişey aklıma takılan tek şey eşin kaynanan ve kayinbabamin yaninda bağırınca onlar oğullarına kizmiyor mu ne ypyn sen diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Cansu07
(
7,864
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı benim babam. Kızın için diyorsun ama biz büyüdükçe babamızdan daha çok nefret ettik ve keşke bosansaydik dedik anneme hep. Genç yaşta işe girerdi çalışırdı. Şimdi geldi 52 yaşına babam hala aynı vuruyor kafasını keşke bosansaydim kendi ayaklarım üzerinde dursaydim bu saatten sonra ne yapabilir.
Sen geç kalma çekme böyle manyak birini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Nazenin premses
(
9,724
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızınıda al cek gıt canım bu durumdan o da cok etkılenecektır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Yade ozcan
(
2,685
puan)
tarafından
cevaplandı
Bi git bakalim sakince bi ortamda kafani dinle bu hayat nasil gidecek boyle de bi baksin odun eve gelmis ev bos bebek yok kapiyami bagriyo duvarami konusuyo belki kiymet bilir bacim belki hatasini anlar ne guzel arkanda duran ailen var bende bi baba var o bile arkamda durmadi ailenden yana śanslisin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ocak 2023
Dilek6616
(
5,138
puan)