+1 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar mesele uzun size kısaca anlatım benim bı miktar param vardı ve eşim bişey lazım olunca paran orda al diyodu bende istiyordum ki evime harcim eve çok harcadım ve az bişey kaldı dedim annneme ne yapım diye oda bana minder yap kaldır evin olsa kullanırsın hiç eksiğim de yok onu alalım dedik sonra eşim kızdı niye aldın koltuk takımı alacaktım dedim bı koltuk var buda olsun dedi iki tane kolduk olurdu beni soğuttu yani neyse şimdi bunlardan soğudum ben satmak istiyorum yapan kişiye dedim bana sat bide 3lü yaptım ikili hoşuma gidiyordu diyourm ki adam satarsa ikili yapım yada hiç yapmim resmini atıyorum sizce ne yapim satım mi kullanım mi yada ikili mi yaptırim

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam satarim pek tarzım degil 
(18 puan) tarafından
Alıcısı olsa satacam da bakalım
-Reklam-
0 oy
(3,117 puan) tarafından
Kız o değilde bunun yastıkları hiç düzgün doldurulmamis . 

Ya aslında bence koltuk takımı en temiz diğer türlü rahatlık falan yok daha çok kirleniyor ediyor
(18 puan) tarafından
Ayn ya sinirle hırsla yaptım bizimkiler kullanıyor da ben de çok sevmem işte eksiğim yoktu diye bunu aldım
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Eğer alıcısı çıkarsa bide verdiğin paraya değerse sat canım yoksa dursun balkon da falan ben böyle yerde oturmayı seviyorum 
(18 puan) tarafından
Aşko soruyo herşeyi ne aldın ne yaptın diue dur bakalım yapan abiye dedim bana sat dedi o parçadan isteyen olsa gelip seninkini Alaçam
(4,225 puan) tarafından
Hadi inşallah çıkar da alırsın paranı geri daha ucuza verme hiç çok paraymış valla günah
(18 puan) tarafından
Ayn valla ya ztn daha paranın hespini vermedim 900 verdim tek olmadı adam satarsa 900 vermese ona ordan bişey alırım
(4,225 puan) tarafından
İnşallah satılır bacım yoksa kullan gitsin bence rengi modeli falan çok güzel
(18 puan) tarafından
Ayn cnm
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Çok güzeller. Satma niye satıyon. Kullan canım.
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Ben satardım canım 
0 oy
(135,777 puan) tarafından
bacim bunlari nasi kullancan bu zamanda pek kullanisli degilki
(18 puan) tarafından
Valla canım sinirle hırsla yaptım ailemde hepsinde var 3 4 lü ama ben sevmiyorum şimdi satmak istiyorum
0 oy
(402 puan) tarafından
Çok güzel bence satma balkonda yazın kullanırsın 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Bizde yeni ev aldık böyle almayı planliyoruz  balkon icin. Ne kadar satacan
(18 puan) tarafından
Cidden mi nerede oturuyorsunuz
(2,298 puan) tarafından
Tekirdağ canm
(18 puan) tarafından
Hmm ne güzel valla eğer aynı böyleyse yapın ben mersindeyim adam bu fiyata verdi 2 sene önce annem aldı 1200 TL ye aynı böyle üçlü
(2,298 puan) tarafından
Ama sen 3lu almışsın biz büyük boy yastık minder takım sorduk..balkonum buyuk almayı düşünüyorum  bakalım
(18 puan) tarafından
Hayırlısı olsun cnm
0 oy
tarafından
Kaça veriyorsun
(18 puan) tarafından
3.800 canım ne kullandım ne bişey annemde kaldırdım ne eksik veririm ne fazla alırım çünkü 2900 kaldı borcum 900 tek verdim
0 oy
tarafından
Bunlara mi 3800 verdn sakmsn canm sen iki altin alip taksydn boynna esimden para gizlycm diye çöp etmsn kdkdkddk 
(18 puan) tarafından
Vala altın da aliyo benden lazım olunca eğer bunu da satarsam adamın yanında perde yaptırırım
tarafından
Soylmsn bilmz birşey alırken verrsn yada sikisnca eşinden bu kadar para neden sakliyisn
(18 puan) tarafından
Saklamiuorum biliyo ne kadar param olduğunu sadece değerlendirim dedim bunu yaptım şuana kadar çok altın yaptım sürekli aldı ihtiyacımız da yok borcumuz yok lazım olmasa da aliyo satıp harcıyor o yüzden böyle yapım dedim
0 oy
tarafından

Bu tarz birşeye ne gerek varki?;)

(18 puan) tarafından
Boşluğuma geldi ve hırsıma yenildim diyebilirim
tarafından
Yazık olmuş. O kadar para.
(18 puan) tarafından
Aldığım abi dedi ki alan olursa gelip senden alır ona veririm
(18 puan) tarafından
İnşallah satabilirim ya
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Biz de odalardan birine şark odası yaptık ama böyle değil canım bu bana pek kullanışlı gelmedi insallah satabilirsin
(18 puan) tarafından
İnşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy