0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından

Kızlar buraya içimi dökmek için yazıyorum 

Nerden nasıl başlıcağımı bilmiyorum umarım derdimi anlatabirim

Biz eşimle severek evlendik 6 yıllık evliyiz ilk zamanlar her şey yolundaydı güzel giden bir evliliğimiz vardı fakat son 3 yıldır eşim çalışmıyor çalışmayınca da sorunlar bitmiyor. 

2 30 sene önce kadar eşim köydeki dükkanı devretti köyde oturuyorx biz sonra da bi işe girme çabasında bulunmadı sonra kardeşi vefat etti onun etkisiyle çok yıprandılar. 

Babası memur emeklisi onun banka kartını kullanıyoruz ekstardan bağ bshçe mahsül paralarıyla geçim sağlıyoruz. 

2 tane küçük çocuğumuz var onların geleceklerini hiç düşünmüyor. Gir bi işe çalış diyorum yaşın geçiyor sonra istesende giremicen diye ama yok beni dinlemiyor. Hep böyle olacak böyle devam edecek sanıyor. 

Bu durumu en son annemlere gittiğmde babama amlsttım çalışmak istemiyor anlaşamıyoruz dedim. Sen ona çalış çalış deme dedi ben şok oldum niye dedim sen deme dedi o babasının kartını yer sonra yetmez altınlarını bozdurp harcarsınız dedi bu ne saçmalık dedim sen gene çalış çalış diye zorlama dedi.

Eşim ksrdeşi vefat ettikten  sonra annesine babasına çok düşkün oldu onlarda eşime ve torunlarına her daim 7 24 onlarla beraber olalım istiyorlar eşim bi yere gitmesin onların dediklerini yapsın istiyorlar. Annnesi bi kere bulduğu işe engel olmuş boşver çalışmasın demiş ben bunu çok sonra snladım. 

Yani bi insan kendi oğlunu torunlarını düşünmez mi arkadaş şimdi iyi hoş gerçi şimdi bile para yetmediği oluyor ilerisi için nasıl olucak baksınlar başlarının çaresine girsin ikisi karı koca çalışsın dmeek yerine engel olmuş çıldırdım yaa 

Eşim kısaca tam bir narsisttir. Kısa ve net kendinden başkasını düşünmez ağzı bpzuktur sürekli küfür bağırıp çağıran birisi babasıda aynı karakterde bir insan. Dediğimi ikiletmez ne istersem alır. Ama ben bu çalışma konusunda sürekli haksız duruma düşüyorum aç mısın açıkta mısın diyor ne istediğini almıyor muyum diypr. Sem çocuklarını düşünmüyorsun geleceğini düşünmüyorsun diyorum ama yine hep o haklı hep ben hsksızım bide ben kızıyorum trip atıyorum diye o benden daha çok kızıyor trip atıyor aylarca belki küs kaldığımız pluyor. Çok soğudum artık bu hareket davranışlarından umursamamazlığından yetti canıma yani böyle devam ederse herkes kendi yoluna bakar dedim 

Tamam hemen yarın ara ananı babanı hemen gelip alsınlar dedi. 

Dün bizde yemekteydik annemler Kaynanalar faln vardı onlara karşı çok iyi bana çok kötü 

2 Cevaplar

0 oy
(278 puan) tarafından

Bu durumu annem biliyor annemde bana ha veriyor ama babam istemiyor ayrılalım ben yapayım Allah aşkına tıkılfım kaldım buraya bir tol gösterin delirvem artık evin içinde 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Sende karışma ne hali varsa görsün istediğini alıyor sana para verıyor mu karışma gerisine fazla fazla al herşeyi birikim yap çocukların için banka hesabı aç oraya para at her ay ama eşinin haberi olmasın altınlarını sakla banka kasasına koy onlara güvenmesin madem o düşünmüyor sende önlemini böyle almak zorundasın

(278 puan) tarafından

Biliyormusun bu fikri bana da annem vermişti eşimden gizli banka hesabı açtım ve bundna haberi yok çocukların harçlıkları elime ne geçerse oraya atıyorum daha henüz çok fazla yok bi çeyrek alacak kadar var ama buna da şükür. Altınları mıda bir kutu yaptım o kutuyu çanta ya koydum anneme gidip geldikçe yanımda taşıyorum bankaya atamam onu anlar. Ama ben nereye altınlar oraya ama çok doluyum artık birde hiç kavga gürültü yaşamamış gibi kendini haklı görüyor hiç bir şey yaşanmamış gibi konuşmaya başlıyor bi gayreti bi çabası yok BM böyle olsun istemiyorum çabalasın görsün kendisine ait bir manası olsun. Babasından istediği zaman babası kızıyor onun zoruna gitmiyor benim zoruma gidiyor yani 

tarafından

Eğer boşanma imkanın yoksa karışma ne yaparsa yapsın hiçbişeyden kısma herşeyin en kalite en lüksünü al sen kısarsan taviz verirsen o zaman daha çok yayar kendini altınlarını yanında taşıyorsun ama oda tehlikeli çantan çalınırsa bu sefer dımdızlak ortada kalırsın onun yerine buldozerle gelse bile bulamayacağı sabit bi yere koy

(278 puan) tarafından

Annem arkamda ama babam değil gibi gibi tam emin değilim kendi annesinin babasınn hiç bir şeyden haberi yok onlarla konuşmayı denesem mi ki acaba

tarafından

Eğer için rahat edecekse dene

(278 puan) tarafından

Onlarda konuşularak anşalılcak  insanlar değiller babası har gür yaparak konuşuyor yani herşeye kızıyor bağırıyor çağırıyor normal konuşulsa bile hep bi kızcakmı gene diye insan korkarak konuşuyor. 

Ben ne yapam nerelere gidem ah ah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 440 göst.
+3 oy
3 cevap 240 göst.
+1 oy
3 cevap 282 göst.
+1 oy
4 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,500,291 soru