0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar burdan yazmıştım hatırlayanlar vardır beni 2 yılık evliyim 1 yaşında oğlum var eşimin 4 kardeşi bizde kalıyor 2 kaynim 2 görümcem var gorumcemin  biri benle yaşıt diğeri küçük benden 

Benle yaşıt olan 4 ay önce eşimle kavga et o gunden dır bizle yemez içmez Bi ise el sürmez eve 5 kuruş vermez  evi otel gibi kullanır kafasına göre iş  sevdiği biri gelse evin hanımı gibi davranır sormadan etmeden iş yapar sevmediği biri gelince söylenir yanlarına bile gelmez kendilerine ait odaları var ben evde olmayınca sürekli odama girerler eşyalarımı kullanırlar (çamaşırlarim dahil) neyse geçen beni çok sinirlendi büyük evli olan gorumceme gitim dedim yeter artık böyleyken böyle hem bende kalıyor hem Bi faydası  da olmuyor  dedim bide dedim geçen misafir vardı  çok büyük terbiyesizlik yaptı bana misafir var diye sustum ama akşam kavgasını yapcam dedim

Oda dedi annemi Arıcam  söylicem  dicem Anne konuş ya adam olsun yada kalmasın millete eziyet etmesin kaynanam arayıp gel diyormuş yüzsüz gitmiyor annesine ben gelmicem diyip yüzüne kapatiyormus cildiricam şuan konuşmuyoruz1 açığını arıyorum en ufak bireyde büyük bir kavga cikaricam gerekirse kovucam yeter artık 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendisine neden söylemiyorsun çok mu zor istemiyorum de gitsin 
(119 puan) tarafından
Ben 1 kere söyledim olmadı bu olaydan olduğunda misafirim yatıya gelmişti 2 gün bizdeydi bizdeyken Bi akrabam vefat etti 2 gün de taziyedeydim annemde kaldım o yüzden dönüşte kavga edecektim görümcem  dedi ben anneme söyledim o gerekeni yapacak diyince artık bende sustum kinusmuyorum
(119 puan) tarafından
Bide eşim kendisi çoğu hareketinden rahatsız oluyor diye kavga eti anlamıyor yüzsüz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görümcene söylemek yerine direk yüzüne söyliceksin dolaylı yoldan değil yani
(119 puan) tarafından
Canım misafirim yatıya gelmişti bide değer verdiğim biriydi yanında kavga edip onuda rahatsız etmek istemedim
tarafından
Canım bu konuda bidr eşinin direk söylemesi lazım yine sabırlısn benim başıma gelse coktan kovardım
(119 puan) tarafından
Eşim kaç kere kızdı en son ki kavgada ya adam ol yada git dedi yine anlamadi
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Kendisine de sene.  Oyle yapmani istemiyorum diye. 
(119 puan) tarafından
Anlamıyor ki çok yüzsüz çoğu hareketinden eşim kendisi rahatsız kaç kere konuştu olmadı
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ya ne kavga edeceksin eşine açık açık söyle istemiyorum annende arıyor gel diyor ya onlar ya ben de çekil kenara 
0 oy
tarafından
Esinle kus bsyden saymio corap kdar mandal kadar evine katkisi yok ne diye cekiyorsun. O sana cektirecegine sen ona cektir pilini pirtini alip kacacak hale gelsin
(119 puan) tarafından
Canım  eşim kaç kere söyledi son kavgasında ya adam ol yada git dedi  ama gitmiyor
(119 puan) tarafından
Kaldığı odayı temizlemem  eşyasını yerden almam da napin bilmiyorumki
tarafından
Sana nasil taktik verim ki simdi: D ama ben o evi ona dar ederdim oyle rahat at kosturamzdi ki evde benim evim.
(3,617 puan) tarafından
Ben aynısını yaptım eşim yine de onu haklı buldu ben gidecek yerim olsa durmam
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Of of ciğerim şişti 1 senedir naleti çekiyorum eşim yollamıyor malesef birde sende 4 tane Allahım yüzümüze güler de giderler naletler eşimi ikna edemiyorum ki bende bu da yüzsüz hitmek isyiyorum diyor diyor anasını arayıp gelcem demiyor 
(119 puan) tarafından
Niye desinlerki karısani edeni yok geziyo tozuyo kira fatura derdi yok
(3,617 puan) tarafından
Aynen öyle başıma bela oldu :(((
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Ben eşimin yegenleriyle böyle saçma bir durumun içine düştüm 3 hafta kalıp sözde anası gelecekti başlarına . 3 ay kaldılar . Eşim yalanlarına dayanamadı bende söyledim bakmam askere kadar ikiz bide 18 yaşındalar durumum belli yerim belli diye . Eşim marasa gidin dedi anlamadılar çalışacağız dediler . Bu hafta bilet aldım gidiyorsunuz dedi gönderdi . Eşinde bitiyor bileti aldım desin gondersin 
(119 puan) tarafından
Suç bende hep Altan aldim dedim Allah razı için sabredicem  ama baktım nankorlukten başka bisey görmüyorum daha susmam en ufak şeyi eşime yetiştiricem  lafını edicem

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 654 göst.
0 oy
8 cevap 237 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 543 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 892 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu